Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nl2 Qq

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
168 Wyświetlenia
GoodLuck321

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.02(BB) Replayer
SB ($2.35)
BB ($2)
UTG ($1.99)
UTG+1 ($6.46)
Hero ($2.32)
MP1 ($1.64)
CO ($0.95)
BTN ($2.27)

Dealt to Hero Q♥ Q♠

UTG raises to $0.04, fold, Hero raises to $0.15, fold, fold, fold, fold, fold, UTG calls $0.11

FLOP ($0.33) 4♦ T♣ 8♥

UTG bets $0.24, Hero raises to $0.72, UTG folds

Hero shows Q♥ Q♠

Hero wins $0.77

Analizuje sobie tą rękę i w skrócie opisze swoje przemyślenia bo nie wiem czy dobrze interpretuje. Wiec gość mini betuje z UTG obstawiam jego range na : 44,66,77,88,99, AQ, AK, AJ , AT ewentualnie jakieś 76, 89 ja 3-betuje bo raz mam pozycje dwa dobra rękę i trzy przejmuje inicjatywę on mnie calluje raz z czym >? może to robić dwa później betuje na flopie z czym: A4 A8 AT ? nie wiem po prostu na co mam go obstawić bo tak sety i tripsy odpadają ponieważ jak by to miał zrobił by 3-bet albo wrzucił stacka tak samo się to tyczy OESD. Prosił bym o wasze spostrzeżenie na ta rękę tutaj wydaje mi się że zagrałem całe rozdanie ok ale bardziej mi zależy na rozkminienu jego range :)

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
rusher88

Siema.

Nie znasz przeiwnika, wiec nie zakladaj ze on z setami, czy OESD nie betuje flopa, bo Ty bys tego nie zrobil. Ty nie grasz, jak sie domyslam, miniraise/call preflop z UTG, wiec nie dawaj mu twojego toku myslenia. On spokojnie moze miec TT, spokojnie moze miec 88 czy JJ, ale moze miec tez mase air, ktora wyrzucisz raiseujac flopa.

Jak dla mnie, na tak bezpiecznym boardzie dla QQ, chce dac mu bluffowac - gram call flop i daje mu strzelac, z intencja grania calldown.

Odpowiedz
Cytat