Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL2 KTs

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
131 Wyświetlenia
GoodLuck321

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.02(BB) Replayer
SB ($2.10)
BB ($1.02)
UTG ($3.33)
UTG+1 ($1.12)
Hero ($4.12)
CO ($2.62)
BTN ($1.79)

Dealt to Hero T♦ K♦

fold, fold, Hero raises to $0.08, fold, fold, SB calls $0.07, fold

FLOP ($0.18) 7♣ Q♥ 4♠

SB checks, Hero bets $0.16, SB calls $0.16

TURN ($0.50) 7♣ Q♥ 4♠ J♣

SB bets $0.04, Hero calls $0.04

RIVER ($0.58) 7♣ Q♥ 4♠ J♣ 3♦

SB bets $0.04, Hero folds

SB wins $0.56

Tutaj w tym rozdaniu, zagrałem preflop ponieważ stół był strasznie tight i stwierdziłem że z KTs otworzę dostałem call z SB. I teraz pytanie moje jak tym boardzie trzeba było zagrać ? no ja tutaj c-bet zrobiłem prawie za pota na flopie dostałem sprawdzenia i turn poprawił mi rękę i miałem ciąg z obu stron do strita 8 outów on bet więc z moich obliczeń sprawdzenia tego jest opłacalne i teraz river spadł nie fajny dla mnie i co dalej trzeba było sprawdzić czy dać fold tak jak uczyniłem ? ale tutaj on mały ten bet dał i kusiło mnie ale jednak intuicja mi podpowiadała że coś ma !!! zawodnik ciężki do ocenienia ponieważ doszedł dosyć późno na stół i mało rąk miałem na niego żeby jednoznacznie ocenić tylko tyle mogę powiedzieć ze w dużo spotów się pchał !

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
Thorek

Witaj.

Na preflopie gra szpraiwdłowy open raise za 4bb. Podoba mi się cbet flop i w heads-upie z inicajtywą nie odpuszczamy tego zagrania. Pamiętaj jednak, że postflop betujemy w zakresie 2/3 - 3/4 puli. Powinieneś grać za 0,12 $ Bet prawie w pota nie ma tutaj najmniejszego sensu. Turn to easy call. Masz OESD i genialne oddsy, więc to trzeba sprawdzić. Co do river, to tutaj jesteś zdecydowanie behind, niemniej jeśli nie miałeś readów na przeciwnika, to zagrałbym tutaj call for info z tak niską cenę.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat