Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

nl2 KQs

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
146 Wyświetlenia
ixinumber1

POMIJAJAC FAKT ŻE CALLNALEM LIMPA - wiem błąd, nie wiem dlaczego tak zrobiłem , nie pamietam, jakiś missclick albo sth. Miałbyć poprostu raise.

Poker Stars $2.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2031722
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN: $4.24 - VPIP: 27, PFR: 15, 3B: 6, AF: 2.6, Hands: 96
SB: $0.11 - VPIP: 20, PFR: 0, 3B: 0, AF: NaN, Hands: 5
BB: $1.93 - VPIP: 18, PFR: 15, 3B: 5, AF: 1.9, Hands: 158
UTG: $1.66 - VPIP: 89, PFR: 67, 3B: 0, AF: Infinity, Hands: 9
MP: $1.96 - VPIP: 0, PFR: 0, 3B: 0, AF: NaN, Hands: 3
Hero (CO): $3.45 - VPIP: 21, PFR: 16, 3B: 6, AF: 2.8, Hands: 86375

Pre Flop: ($0.03) Hero is CO with K :spade: Q :spade:
UTG raises to $0.04, 1 fold, Hero calls $0.04, BTN calls $0.04, 2 folds

Flop: ($0.15) K :diamond: 8 :heart: 8 :diamond: (3 players)
UTG checks, Hero bets $0.14, BTN raises to $0.28, UTG folds, Hero folds

CZy fold na flopie jest wporzadku ??? Gość ma raise cbet flop 0. Zastanawiam się co może on tak grać ? AK,QQ,JJ ? Czy broniace się 8x przed flushem zarazem które ciagnie value od Kx. Wydaje mi sie że fold wporzadku. Czekam na opinie trenera

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
kNoq001

hej

POMIJAM FAKT CALLA NA PF :)

na flopie dobry bet i na raise na pewno nie wyrzucam jeszcze, po pierwsze on nie raisuje cbeta bo Ty nie cbetujesz poniewaz nie jestes agresorem, po drugie probka to tylko 96rak
rak typu AK nie powinien miec w rangu bo to bedzie sqzowalo pre, QQ-JJ nie raisuje takiego flopa a nawet jesli to dla nas dobrze bo je bijemy
moze tutaj miec gorsze Kx/jakis draw/8x pewnie tez ma ale jako, ze wyglada na fisza (spory gap miedzy vpip i pfr) to moze overplayowac kilka handow
gralbym pewnie b/c flop, c/c blank turn i decydowal na river gdzie jak shipuje czy tez mocno betuje to odpuszczam szczegolnie gdy wpada

pozdro

Odpowiedz
Cytat
ixinumber1 Autor wątku
ixinumber1

Napisane przez kNoq001
hej

POMIJAM FAKT CALLA NA PF :)

na flopie dobry bet i na raise na pewno nie wyrzucam jeszcze, po pierwsze on nie raisuje cbeta bo Ty nie cbetujesz poniewaz nie jestes agresorem, po drugie probka to tylko 96rak
rak typu AK nie powinien miec w rangu bo to bedzie sqzowalo pre, QQ-JJ nie raisuje takiego flopa a nawet jesli to dla nas dobrze bo je bijemy
moze tutaj miec gorsze Kx/jakis draw/8x pewnie tez ma ale jako, ze wyglada na fisza (spory gap miedzy vpip i pfr) to moze overplayowac kilka handow
gralbym pewnie b/c flop, c/c blank turn i decydowal na river gdzie jak shipuje czy tez mocno betuje to odpuszczam szczegolnie gdy wpada

pozdro

zajebiście, thx :)

Odpowiedz
Cytat