Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL2 KK

8 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
330 Wyświetlenia
Oksiu

http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/19832451_AEF965F4A2
Na AA raczej tutaj go nie obstawiam, wiec chyba call dobry bo boimy sie tylko setow a odsy calkiem niezle?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
arkhos

Imo close spot - przede wszystkim ze względu na Twój sizing na flopie. Jest to suchy stół w 3bet pocie, więc spokojnie uderzaj za te ~50% pota. As played przeciwnik poza AA (które jak najbardziej może tak grać na tych pozycjach) ma QQ i 99, więc bet/callując liczymy tylko na overplaye z AQ. Imo nawet przy takich oddsach jest to bet/fold na UNK rega.

Odpowiedz
Cytat
sandraardnas

Kim jest ep? FLop jest mega suchy, więc betuj za 20 i 3bety dla value.
Też bym sprawdzał ten rais, bo slabi gracze mogą tu AQ wrzucić. I wogóle raise na tak schym stole i duzej puli jest bez sensu, więc sprawdzam.

Odpowiedz
Cytat
djalbert182

Jak dla mnie WP, ja bym tutaj nie odpuścił.

Odpowiedz
Cytat
arkhos

Napisane przez djalbert182

Jakieś uzasadnienie?

Odpowiedz
Cytat
djalbert182

Napisane przez arkhos

Napisane przez djalbert182

Jakieś uzasadnienie?

Bije nas tutaj jedynie set i AA, za to rywal mógł tak zagrać jakieś AQ, KQ, jakąś niższą pp, to tylko NL2.

Odpowiedz
Cytat
arkhos

Niższą parę? To już bardzo życzeniowe xD nie możesz dawać domyślnie UNKom spazzów do zakresu.

Odpowiedz
Cytat
sandraardnas

To zależy czy można dawać spazy unkowi czy nie, na przykład tutaj koleś zespazował tym allinem, nieważne co miał na ręce, więc skoro tak, to równie dobrze mógł zaspazować przy doborze ręki do tego zagrania.

Odpowiedz
Cytat