Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Nl2 - Kk

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
131 Wyświetlenia
Krystiian
PokerStrategist

Full Tilt - $0.02 NL (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3

CO: $2.30
BTN: $2.34
SB: $0.86
BB: $2.32
Hero (UTG): $2.92
MP: $2.48

SB posts SB $0.01, BB posts BB $0.02

Pre Flop: ($0.03) Hero has K♣ K♥

Hero raises to $0.07, fold, CO calls $0.07, BTN calls $0.07, fold, fold

Flop: ($0.24, 3 players) A♦ 3♥ 4♥
Hero checks, CO checks, BTN bets $0.24, Hero raises to $0.63, fold, BTN calls $0.39

Turn: ($1.50, 2 players) 4♠
Hero checks, BTN bets $1.64 and is all-in, fold

CO - Unknown
BTN po małej próbce 40 rąk gra 60/15.
Wcześniej rozegrałem z nim 2-3 ręce przy których foldował na Cbet, więc postanowiłem zagrać tutaj Check/Raise. Przyznam, po jego call'u na 3bet trochę sie pogubiłem, bo nie wiedziałem co on tym reprezentuje. Na turnie postanowiłem sie poddać, gdyż obstawiłem go na jakiegos słabego Asa albo FD, chociaż ten jego push wyglądał dziwnie.

1 odpowiedź
kNoq001
PokerStrategist

a zastanowiles sie co Ty reprezentujesz? o ile nie musisz na to zwracac uwagi na nl2 bo nikt tego nie bedzie wykorzystywal to po prostu tutaj nie wygladasz na nic sensownego

dodatkowo

Wcześniej rozegrałem z nim 2-3 ręce przy których foldował na Cbet, więc postanowiłem zagrać tutaj Check/Raise.

tylko nie zapominaj, ze tutaj grasz vs dwoch graczy a swoim c/r IZOLUJESZ SIE na lepsze rece

grasz c/r dla blefu czy dla value? jesli dla blefu to jakie lepsze rece wyrzucisz? jesli dla value to jakie gorsze rece tutaj bet/calluja?

c/r to kiepska opcja w tym spocie, gram tutaj przewaznie cbet bo mam value od pp i fd, mozna tez c/c jesli wiesz, ze ktos jest agro i bedzie blefowal

asplayed flop
mozna przyjac, ze on czesto trzyma tutaj Ax i dlatego c/f turna