Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL2 JTs Izo, stackoff flop

8 Posty
6 Użytkownicy
4 Reakcje
401 Wyświetlenia
oceter

Poker Stars, $0.01/$0.02 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

SB: $2 (100 bb)
BB: $2.55 (127.5 bb)
UTG: $5.43 (271.5 bb)
MP: $2.66 (133 bb)
CO: $1.90 (95 bb)
Hero (BTN): $2 (100 bb)

Preflop: Hero is BTN with T♦: J♦:
UTG folds, MP calls $0.02, CO folds, Hero raises to $0.08, 2 folds, MP calls $0.06

Flop: ($0.19) J♥: T♥: 9♠: (2 players)
MP bets $0.18, Hero raises to $0.60, MP raises to $2.58 and is all-in, Hero calls $1.32 and is all-in

Turn: ($4.03) 7♥: (2 players, 2 are all-in)
River: ($4.03) A♠: (2 players, 2 are all-in)

Villain 53/13, fold do cbeta 44 po 9 sytuacjach. Wrzucam takie rozdania bo zabijaja mi winrate a powrot do gry to jednak ciezsza harówa niz myslalem. Jak gracie vs nieznany fish ? Raisuje jego donkbet bo mogl tak blefowac jakis draw, bledem bylo callowanie jego 3betu. Callowalibyscie jego donkbet ?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
aleasy77

Call myślę, że będzie złym rozwiązaniem, za dużo kart Ci psuje akcje na turn bądź river. Bije Ciebie tutaj KQ, 78 oraz sety, ale ich nie będzie miał dużo (z racji tego, że część kombinacji blokujesz). Ja to wrzucałbym, dając mu nawet wspomniane kombinacje KQ, 87, sety, gorszych dwóch par i część kombinacji drawów masz przewagę, a może mieć też gorsze ręce, chyba że nie wcześniej nie odstawił takiej akcji (size w sensie donk pot bet i po raise all in).

Odpowiedz
Cytat
ShakeMeDown

stackuje z uśmiechem na ustach

Odpowiedz
Cytat
oceter Autor wątku
oceter

Napisane przez aleasy77
Call myślę, że będzie złym rozwiązaniem, za dużo kart Ci psuje akcje na turn bądź river. Bije Ciebie tutaj KQ, 78 oraz sety, ale ich nie będzie miał dużo (z racji tego, że część kombinacji blokujesz). Ja to wrzucałbym, dając mu nawet wspomniane kombinacje KQ, 87, sety, gorszych dwóch par i część kombinacji drawów masz przewagę, a może mieć też gorsze ręce, chyba że nie wcześniej nie odstawił takiej akcji (size w sensie donk pot bet i po raise all in).

No reada zadnego nie miałem xD

Odpowiedz
Cytat
Aseort

stackuje z uśmiechem na ustach

Nic dodac nic ujac.

Odpowiedz
Cytat
oceter Autor wątku
oceter

Czyli zazwyczaj w takich spotach od tego typu gości spodziewacie sie drawow i jakis parek ?

Odpowiedz
Cytat
roljon

Limpowałby by z 99-JJ, zapewne rzadko?Na flopie, jego donk bet prawie za pota mógłby wskazywać na to że nie chce dać Ci tanio obejrzeć T. T skompletował FD a jednak wszedł all-in, i to mnie dziwi, ja bym spasował po takiej agresji, jeśli przeciwnik nie jest maniakiem. Wydaje mi się, że miał dwie niższe pary, mianowicie 98. Świetne rozdanie do analizy, :f_p:

Odpowiedz
Cytat
KrzNow

Na nl2 na nieznanego gracza, który delikatnie rysuje się na fisha stackuje się bez mrugnięcia okiem tutaj.

Odpowiedz
Cytat