Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL2, JTs

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
245 Wyświetlenia
RobertByku2

Przeciwnik fiszek, kilka rozdań, często limpował i callował cokolwiek z boardu.

Party, $0.01/$0.02 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

SB: $2.32 (116 bb)
BB: $2.10 (105 bb)
UTG: $1.88 (94 bb)
Hero (MP): $2 (100 bb)
CO: $2 (100 bb)
BTN: $2.96 (148 bb)

Preflop: Hero is MP with J♥: T♥:
UTG folds, Hero raises to $0.06, CO calls $0.06, 3 folds

Flop: ($0.15) 6♥: T♦: K♠: (2 players)
Hero checks, CO bets $0.08, Hero calls $0.08

Turn: ($0.31) T♠: (2 players)
Hero checks, CO bets $0.17, Hero calls $0.17

River: ($0.65) Q♥: (2 players)
Hero checks, CO bets $0.35, Hero calls $0.35

Preflop: easy open, fiszek sprawdza

Flop: zdecydowałem się na x/c, ponieważ każdego cbeta sprawdzał mając cokolwiek zahaczonego

Turn: decyduję się na to samo co na flopie, by mi się wypłacił z Tx słabszych, ewentualnie Kx, czy drawów

River: spada niezbyt dobra karta, ale ciągle biję każdego Kx, Qx, słabsze Tx. Uderzył za niewiele ponad połowę puli. Pytanie, czy call river, czy jednak fold?

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Stawk0

Czyli pytanie czy gościu ma seta już na flopie, czy betblefuje 2 streety, żeby valuebetowac (tym samym sizingiem) na river. Trochę nie grałem i jestem mocno rusty, ale ciężko mi tu rozważać fold. Jego sizingi sa mocno srednie i ja bym pewnie as played z usmiechem na twarzy uderzył nawet river w granicach 50/55 i foldowal na raise. Wydaje mi się, że ludzie są raczej szczerzy na river na tym limicie. Powiedz co sądzisz i względnie co pokazał. Generalnie guessing game tylko do pierwszego showdowna, potem może być easy do przeczytania. Q się tak bardzo nie boję, o AJ i J9 sam Ci powie, a sama karta jeszcze bardziej zaweza kombo Tx, które Cię biją.

Odpowiedz
Cytat
Krris

Napisane przez RobertByku2
Przeciwnik fiszek, kilka rozdań, często limpował i callował cokolwiek z boardu.

Bet,Bet, Bet

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2 Autor wątku
RobertByku2

Napisane przez Stawk0
Powiedz co sądzisz i względnie co pokazał. Generalnie guessing game tylko do pierwszego showdowna, potem może być easy do przeczytania. Q się tak bardzo nie boję, o AJ i J9 sam Ci powie, a sama karta jeszcze bardziej zaweza kombo Tx, które Cię biją.

Pokazał AJo, które kolorami wcale nie były powiązane z boardem

Odpowiedz
Cytat