Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] NL2 J3o

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
242 Wyświetlenia
Frytendo1

Kolejna ręka z freeplaya. Na flopie łapie dwie parki na boardzie z fd. Leaduję tutaj bez zastanowienia i dostaję reraise. Ów reraise funfuje mi gość 44/7 z AF na flopie 4.0 i WTSD 29. Decyduję się na 3bet z chęcią stackowania się na flopie.

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.02(BB) Replayer
SB ($1.12)
Hero ($2)
UTG ($2.67)
CO ($2.56)
BTN ($2.58)

Dealt to Hero J♥ 3♦

UTG calls $0.02, fold, BTN calls $0.02, fold, Hero checks

FLOP ($0.07) 3♠ 7♠ J♦

Hero bets $0.07, UTG raises to $0.20, BTN folds, Hero raises to $0.55, UTG folds

Hero shows J♥ 3♦

Hero wins $0.45

3 odpowiedzi

mam pytanie - nie obraz sie ale po co wklejasz takie standardowe rece? masz 2 pary i idziesz na staki - co tu analizowac? sorry ale albo wyrabiasz na sile jakos ilosc rak, ktore chcesz wstawic albo dopiero zaczynasz grac pierwszych kilka dni, jezeli to drugie to przepraszam, jezeli to pierwsze to wstawiaj rece w ktorych miales jakas decyzje do podjecia ktorej nie jestes pewien, przeciez ta reka to standard

ja osobiscie tu by callowal i na turnie poczekal az sam wlozy stacka, albo bym sam wsuwal ale tak jak Ty zagrales nie mozna miec jakis zastrzezen

Frytendo1 Autor wątku
Frytendo1

Odpowiedz jest na blogu. Gram niecały tydzień i nie jestem pewny zagrań, które zagrałbym inaczej na full ringach. Dlatego wrzucam. Chcę dostać informacje o poprawności decyzji, a nie kształtować mój styl w oparciu o rezultaty.

Odpowiadam tylko w jednym poście bo nie chce podbijać.

kNoq001

hej

ponownie - jesli podajesz staty to podaj takze probke na nie, a najlepiej wklej popupa danego gracza bo tutaj np przydalaby sie takze jego agresja na turnie poniewaz jesli on potrafi betowac swoje weak hendy/blefy na drugim streecie to ja gram call flop i c/ship turn aby dodac maks od jego air ktore folduje na nasz 3bet flop
jesli jest pasywny na turnie to wtedy Twoja linia jest ok

pozdro