Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL2 AA

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
192 Wyświetlenia
aviatorer

Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 2920308
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

SB: $2.50
BB: $2.00
UTG: $4.51
CO: $2.26
Hero (BTN): $2.18

Pre Flop: ($0.03) Hero is BTN with A :diamond: A :spade:
1 fold, CO calls $0.02, Hero raises to $0.08, SB calls $0.07, BB calls $0.06, CO calls $0.06

Flop: ($0.32) 6 :spade: 7 :spade: 8 :diamond: (4 players)
SB checks, BB checks, CO bets $0.54, Hero raises to $2.10 all in, SB folds, BB folds, CO calls $1.56

Turn: ($4.52) 2 :heart: (2 players - 1 is all in)

River: ($4.52) Q :spade: (2 players - 1 is all in)

Spoiler

Final Pot: $4.52
CO shows 9 :diamond: K :club: (high card King)
Hero shows A :diamond: A :spade: (a pair of Aces)
Hero wins $4.36
(Rake: $0.16)

Przeciwnik na CO rysował się na fisha, limpy, overbety itp. dlatego tak zagrałem. Ale czy przypadkiem nie był to trochę overplay?

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Edited212

Jak gość rysował się na fisha i ten overbet jest tutaj aż tak dziwny jak myślę że jest (po co miałby tak grać z nutsem, po co z jakąś overparą, które i tak bijesz btw, po co z drawem...Ogólnie - po co. Ew. jak trafił nutsy vs calling station to wtedy. Nie zakładam takiego scenariusza. Jedyne sensowne wyjaśnienie dla mnie to takie że chciał wyrzucić innych, a jak się nie udało to stwierdził, że jest pc i ma dwie overkarty + oesd to callnie) to wszystko zagrane ok chyba.

Odpowiedz
Cytat
DARKKKIS

Hmm na fisha to wydaje się być spoko bo ile razy on będzie miał tutaj seta czy strita? Ale myślę, że call i wrzucenie wszystkiego na turnie też jest dobrą opcją(możliwe, że częściej dostaniesz od niego wszystko grając właśnie przez call i dając mu zablefować 2 raz)
Bo ten jego overbet wygląda typowo jak nie chcę z wami grać uciekajcie :D więc kiedy mu się to nie uda i dostanie raisa często może foldować.

Odpowiedz
Cytat
arkhos

Określanie Edited212 po co fish coś zagrał, jest dość ciekawe xD xD xD imo masz tutaj ez wrzutkę - ryba callnie Cię ze wszystkim, co betowała, czyli za made handów każda para+ oraz każde drawy (na co masz spokojnie >50% equity). Call na flopie, by wrzucić resztę na turnie mi się nie podoba, zbyt mokry stół na takie zabawy.

Odpowiedz
Cytat
djalbert182

Baerdzo dobrze rozegrane, przy takim board i MWP tylko push.

Odpowiedz
Cytat