Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL2 A3s J2A

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
159 Wyświetlenia

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.02(BB) Replayer
SB ($1.98)
Hero ($2)
UTG ($0.95)
UTG+1 ($1.80)
UTG+2 ($2.67)
MP1 ($0.54)
MP2 ($1.14)
CO ($2)
BTN ($1.51)

Dealt to Hero A♦ 3♦

fold, fold, fold, fold, MP2 calls $0.02, fold, fold, fold, Hero raises to $0.12, MP2 calls $0.10

FLOP ($0.25) J♠ 2♥ A♥

Hero bets $0.18, MP2 calls $0.18

TURN ($0.61) J♠ 2♥ A♥ 7♠

Hero bets $0.43, MP2 raises to $0.84 (AI), Hero folds

MP2 wins $1.40

Przed flopem raczej standard. Wydaje mi się, że taką rękę mogę zagrać nawet bez pozycji. Na flopie ciągnę vale od drawów do koloru. Na turnie spada dla mnie blank więc kontynuuję agresję. Na Raise od tego halfa wydaje mi się, że moja ręka jest za bardzo zdominowana, żeby to sprawdzać. Czy z jego statystyk można wyciągnąć jakiś wniosek na temat tego, że on lubi blefować na turnie? Ma wysoką agresję na turnie i niski ftCbet, ale próbka jest mała.

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź

Hi !

Dla mnie ez check pre. Grasz bez pozycji, układ masz marginalny - trafiając TP masz b. słabego kickera, liczysz na trafienie 2pairs/trips czy flusha. Tym mniej chętnie gram na CSa, którego nie wyrzucisz z puli jak nie trafisz.

As played gram cbet i więcej nie chce nabudowywać puli. Koleś jest pasywny patrząc po jego gapie vp$p/pfr i on z reguły lepsze układy tylko zabetuje gdy zaczekasz turn, tak więc to jest ch/f T.

As played nie możesz już zrzucać gdy barrelujesz przy tych oddsach, $0.41 do puli ~$1.8 z TP musisz sprawdzić.

pzdr

Odpowiedz
Cytat