Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nl100 Aa

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
132 Wyświetlenia
kopas27

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $1(BB) Replayer
Hero ($100)
($50.62)
UTG ($16.88)
UTG+1 ($61.50)
UTG+2 ($100)
MP1 ($191)
MP2 ($100)
MP3 ($100)
CO ($100)

fold, fold, fold, fold, fold, CO raises to $2, Hero raises to $8, fold, CO calls $6

FLOP ($17) 9♦ J♠ Q♥

Hero bets $11, CO raises to $29, Hero folds

CO wins $37.05

Uploaded with ImageShack.us

Pre std, na flopie za bardzo nie wiedziałem co zrobić dlatego pas.
Ale co do tego nie jestem pewny, bo on czesto stealuje i czesto gra call do 3beta wiec jego range jest szeroki, dlatego zastanawiam sie nad calldownem na blankach albo raise-allin zwłaszcza że jego w$sd do tego zacheca.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
pozdroANDpocwicz

ciężko Ci będzie tutaj profitowo calldownować czy stackować się na takim flopie... imo wp bo on tutaj mega często ma sety jak raisuje tego flopa. Wątpie, żeby tak grał z OP lub TP

Odpowiedz
Cytat
smolak

Ja bym tutaj chyba troszkę sizingi podciągnął.
Fold na flopie zasadny. Jeśli nawet gość nie jest z przodu na ciebie to ma pewnie mnóstwo outów. Wiec ja na takim mokrym boardzie też pasuje asy.

Odpowiedz
Cytat
yac
Trener
yac

cześć

Na takim boardzie na pewno calldowny nie wchodzę w grę - będzie masa kart, które nam się nie podobają itd. Na dodatek, jeśli on calluje luźno to ma tutaj sporo kombinacji 2 par, albo OESD + para (vs. ktore też flipujemy). Do tego oczywiście sety, itd... cała masa rąk jak widać i overall vs. cały range cięzko będzie mieć profitowego spota tutaj shipując. Nawet jeśli czasem tu zamienia w blef jakąś parę 77 (co nie wydaje mi sie, żeby było zbyt częste), to robi to zbyt rzadko, abyś tutaj miał komfortową sytuację. Fold jak najbardziej słuszny.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat