Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL 100 ZOOM KQs

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
129 Wyświetlenia
N4kai
BlackMember

$0.5/$1 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]BU$209.95:///////;SB$130.34:///////;BB$106.87:///////;MP2$101.82:///////;MP3$100.00:///////;CO (Hero)$220.42:///////;[/tg]

Preflop: Hero is CO with K:c, Q:c.
2 folds, Hero raises to $3.00, 2 folds, BB calls $2.00.

Flop: ($6.5) K:d, 4:d, 3:h (2 players)
BB checks, Hero bets $4.65, BB raises to $13.00, ???

Spoiler

Hero calls $8.35.

Turn: ($32.5) T:h (2 players)
BB bets $21.00, Hero calls $21.00.

River: ($74.5) 6:c (2 players)
BB bets $69.87(All-In), Hero ???

Cześć, ręka vs reg.

Call open @ BB 18.
Raise cbet flop OOP 9; bet turn after raise flop 73; bet river after flop raise & bet turn 77.
Won SD when flop raise 51.

Spot dość standardowy choć nie jestem przekonany jak to rozegrać, grać call/call/call na runoutach bez karo (statystyki przeciwnika każą mi przypuszczać, że zawsze będzie tutaj grał x/r, bet, bet) ?

Fold flop wydaje mi się słaby, ale z kolei callując flop i widząc jego tendencje muszę chyba zawsze callować do końca, przynajmniej gdy FD bustuje (?)

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
Libera
Elite Grinder

call open 18% ma vs CO?

Co do ręki to ja tutaj lubie użyć note caddy i zobaczyć z jakimi rękoma grał raise na flopie jak i patrze też na agresje przeciwników na posczególnych streetach w każdym bądź razie na river tam rzadko kiedy widze blefy bo spadły blanki a Ty masz tutaj w jego oczach bardzo często K bądź lepiej ....co do jego bet after raise to jak ktoś ma c/r 9% więc powiedzmy, ze czasami są to draw ale najczęściej nutsy to jak betuje turna i river to pewnie zawsze ma mocno a jak nie betuje riv to sie poddaje z draw, z tym, ze mało kto go sprawdza do końca z TP na blankach więc rzadko dochodzi do SD dlatego tez to win at SD jest 51% bo ma to miejsce wtedy gdy idzie check check a on pokazuje busted draw - nie wiem czy ma to dla Ciebie sens ale to taka moja " rozkimna " z teraz

pzdr :)

Odpowiedz
Cytat