Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ludzieee bija mnie na nl5;(

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
178 Wyświetlenia

Odwieczne pytanie, czy na calling station z Nl5 wystarczy top para z gownianym kikerem...(obydwaj calling station passive)

PokerStars - €0.05 NL (6 max) - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 3

Hero (SB): €5.00
BB: €5.40
UTG: €7.03
CO: €6.82
BTN: €6.24

Hero posts SB €0.02, BB posts BB €0.05

Pre Flop: (€0.07) Hero has Q♦ T♦

UTG calls €0.05, fold, fold, Hero raises to €0.25, BB calls €0.20, UTG calls €0.20

Flop: (€0.75, 3 players) Q♣ 8♦ 5♥
Hero bets €0.61, fold, UTG raises to €1.22, Hero calls €0.61

Rzecz która mnie najbardziej na swiecie wkurza...mini raise...super odssy...tylko na co ja wlasciwie liczylem?co ja tu bije? Q9/78/Q7???no bo tym debilnym callem nie osiagam nic procz nie dania sie latwo wyrzucic w tej puli...call nie mowi mi niczego, ale z drugiej strony mam dac tu ra reise all in na turnie? z only TPGownianyK?

Turn: (€3.19, 2 players) 8♠
Hero checks, UTG bets €1.40, fold

UTG wins €3.04

Zbity z tropu jak pies robie fold i mam takie mieszane uczucia ze nie moge spac!

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
pickars
PokerStrategist

Vs cs passive (jak to okresliles) masz ez fold F. Nie pal pieniedzy vs rywal, ktory nie blefuje.

Odpowiedz
Cytat
kNoq001
PokerStrategist

Napisane przez Cantona778
Odwieczne pytanie, czy na calling station z Nl5 wystarczy top para z gownianym kikerem...(obydwaj calling station passive)

zle zadajesz pytanie
"Czy na calling station z nl5 wystarczy top para ze srednim kickerem gdy on nas RAISUJE"
co innego grac bet bet bet z TPGK a co innego b/c poniewaz jesli taki pasywny gracz gra raise to jego range przesuwa sie w kierunku nutsow i nasza reka nie wyglada super dlatego jak jak napisal pickars, b/f flop

pozdro

Odpowiedz
Cytat