Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kts

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
127 Wyświetlenia

Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $0.10(BB) Replayer
SB ($30.97)
BB ($9.95)
UTG ($10)
CO ($12.91) 23/20/5.2 (810 rąk)
Hero ($10.16)

Dealt to Hero T♠ K♠

fold, CO raises to $0.35, Hero calls $0.35, SB calls $0.30, fold

FLOP ($1.15) T♣ 3♥ 3♣

SB checks, CO bets $0.85, Hero calls $0.85, SB folds

TURN ($2.85) T♣ 3♥ 3♣ 6♣

CO bets $2.15, Hero folds

pf: Calluje ze wgledu na to ze gosc sporo cbetuje na flopie i odpuszcza na turnie, wiec nawet jesli nie trafie moge floatowac.

f: Oczywiscie nie ma mowy zebym foldowal jesli gosc ma cbet flop 77%

t: I tutaj nie wiem co powinienem zrobic z TPSTK. Na turnie koles jest bardziej szczery i ma cbet 47%. Bije mnie kolor, AT, TT, 66 natomiast betowac bedzie pewnie QT, JT moze A:cx Nie chce grac call i liczyc ze zaczeka na river bo ciezko bedzie mi sprawdzic jego kolejny bet.

2 odpowiedzi

Dla mnie 77%/47% to nie jest wymarzony przeciwnik do floatowania. Na Preflopie patrzyłbym przede wszystkim na blindy.

Do range na turnie zapomniałeś dopisać JJ+,33,A3s.
Nie widzę innej opcji niż fold bo jego range Ciebie miażdży, on tutaj nie będzie lightowo barrelował bo sam wyglądasz na flopie na tp+ / fd.

muckinfella

Hej

Na tych limitach cc preflop nie jest standardem i staraj sie po prostu foldowac lub 3betowac light gdy on ma duzy ATS z CO oraz spory ft3b%.

Floatowac mozesz tyko gdy wiesz, ze on duzo cbetuje i 2ndbarreluje + jednoczesnie ma szerszy range z CO (25%+ minimum). W tym spocie Twoja linia jest w calkiem ok i nie sadze, ze on az tak super czesto gra bet-bet-c/f albo bet-bet-c/c z gorszym na co liczysz.

pozdrawiam