Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

KTo

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
270 Wyświetlenia

typowa kradzież, ale turn? w co powinienem wierzyć jemu, skoro trzymam top parę z K kickerem, a on broni blindów bez 3betu?

CO: $2.06 (103 bb)
Hero (BTN): $0.97 (48.5 bb)
SB: $8.33 (416.5 bb)
BB: $2 (100 bb)

Preflop: Hero is BTN with T♣ K♠
CO folds, Hero raises to $0.06, SB folds, BB calls $0.04

Flop: ($0.13) 4♥ 2♣ T♥ (2 players)
BB checks, Hero bets $0.10, BB calls $0.10

Turn: ($0.33) 5♣ (2 players)
BB checks, Hero bets $0.24, BB raises to $1.05, Hero calls $0.57 and is all-in

River: ($1.95) J♥ (2 players, 1 is all-in)

Results: $1.95 pot ($0.13 rake)
Final Board: 4♥ 2♣ T♥ 5♣ J♥
Hero mucked T♣ K♠ and lost (-$0.97 net)

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
piatekmario

czemu na stole 4 osobowym grasz MSS?
Na turnie już bardzo drow jest... więc uważać trzeba. Ax niskie to standard by fish callował pre.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

też prawda, coś mnie tchnęło... :) chyba jego statsy i to, jak go obserwowałem i w sumie nie myliłem się wiele, bo koleś pokazał 55, ale co prawda to prawda, turn drowowaty

Odpowiedz
Cytat
piatekmario

To jak masz jakieś statsy o graczu, notki to podziel się nimi... wtedy łatwiej sędzią będzie ocenić... "Im więcej dasz od siebie tym więcej dostaniesz!"

Odpowiedz
Cytat
cin3q

CB flop ok , bronisz ręki , jednak co on może callować bez pozycji na flopie ?? Każdą PP , FD, SD, czasami jakieś 2 OC. Natomiast jego x/r turn wygląda bardzo mocno , przede wszystkim kompletuje się SD , z FD on nie pushuje na Turnie tak samo z pocketami , ja tu widzę nutsa i odpuszczam nawet biorąc pod uwagę to , że wrzuciliśmy już sporo do puli

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dzięki, nie ma co, mój błąd

Odpowiedz
Cytat
Aimboy

A ja nie odpuszczam, fd, sd dalej wchodzi w jego range, podobnie jak pockety. Dodatkowo na tym limicie widzi się się bardzo często śmieszne zagrania u przeciwników. Gram tam b/f jak wiem, że gram z soldinym przeciwnikiem.

Odpowiedz
Cytat
Mirooo

również tego nie odpuszczam...chyba że mam ready
na T są już dwa kolorki przeciwnik może miec out do jednego i jakąś parke
poza tym jest jeszcze QT,JT, 9T których raczej nie zrzuci a na turnie jak board się robi gęsty to chce szybk wrzucic

Odpowiedz
Cytat