Sprawdzacie to na flopie na nieznanego gracza, ja uważam, że tak bo siódemki nie powinien mieć tutaj on, no chyba, że lubi głupie calle preflop robić przeciwnik.
https://www.boomplayer.com/pl/24576557_5A90432AA1
No nie chyba, że za często coś takiego się dzieje, no ale trudno może w końcu tendencja się odmieni. Kiedyś muszą w końcu przegrywać przez te głupie sprawdzenia.
Za dobry flop na fold (niski), z drugiej strony nie ma żadnych drawów, na nl2 wróżenie
Dla mnie to jest łatwy call z tego powodu, że jakby przeciwnik rzeczywiście miał jakieś 7x których i tak praktycznie nie ma w cold call 3bet rangu lub TT z który mi fulla to praktycznie zawsze by to grał pasywnie.
Jeżeli zakładamy, że ma jakieś 7x to jest to ryba, a ryba może takiego flopa shovovać nawet z Tx.
Preflop możesz wyżej zagrać - nawet do 0,21$. Flop easy call, może tu uderzać z Tx, JJ-QQ. 7x ma rzadko callująć pre 3bet IP. Możesz go oznaczyć jako potencjalnego fiszka.
Raczej niemożliwa do sfoldowalnia ręka. Grając cold call do 3betu powinien w rangeu posiadać głównie pockety i pewnie jakieś AK. Problem w tym, że shove na takim flopie od regularnego gracza nie ma kompletnie sensu, więc obstawiamy, że gramy raczej z fiszem, który faktycznie może mieć parę 7x w zasięgu. Jednak taka ryba najprawdopodobniej wrzuci tu również JJ-QQ, pewnie nawet i Tx, więc nie powinnismy tu foldować. Jedyna możliwość, żeby to zrzucić to posiadanie dobrej notki o tym, że nasz przeciwnik jest naprawdę pasywny.