popup:
Spoiler

Tok rozumowania:
Pre nie chce tutaj 3betowac, call z pozycja wydaje mi sie lepszym rozwiazaniem. Moze on otwierac gorsze brodwaye ktore bede tutaj dominowal
Flop łapie top2, na dosyc drawy boardzie, koles ma 79% cbeta, i tak jak teraz patrze to moglbym tutaj go raisowac, a tak postanowilem callowac aby nie wyrzucac go z gorszych rak typu gorsze Qx, Kx czy jakies poketow typu TT-JJ badz drawow ktore moga tutaj cos zlapac.
Turn nie jest dla mnie najlepszy, gdyz ten A moze albo zabic akcje dla mnie, albo spowodowac ze moje dwie pary beda juz slabe, gdyz rece typy AK, AQ, TJ juz mnie bija. Jednak kiedy on do mnie czeka postanawiam betowac aby wyciagnac value od paru gorszych kombinacji, typu QJ, AJ, FD. Nie wiem tylko czy sizing jest ok?
River spada J uzupelniajac straight drawa, a takze wchodzi tutaj AJ, ktore moglo callowac pod gutshota. Dodatkowo koles leaduje za troche ponad pol pota a ja nie widze za duzo rak ktore tutaj bije dlatego tez fold. Ewentualnie, wchodzi tez cos w stylu KJ, JQ, tylko trudno mi powiedziec czy on w ten sposob moze takie rece zagrac, gdyz nie mam zadnych readow na niego.