Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] kqo nl50 rush

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
88 Wyświetlenia

Full Tilt Poker $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 9 players - View hand 1286318
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

UTG+2: $43.55
Hero (MP1): $80.30
MP2: $11.00
CO: $139.85
BTN: $68.25
SB: $21.65
BB: $51.50
UTG: $114.45
UTG+1: $17.70

Pre Flop: ($0.75) Hero is MP1 with Q :club: K :spade:
3 folds, Hero raises to $1.75, 2 folds, BTN calls $1.75, SB calls $1.50, 1 fold

Flop: ($5.75) 5 :club: Q :diamond: 9 :club: (3 players)
SB checks, Hero bets $4, BTN calls $4, SB folds

Turn: ($13.75) A :heart: (2 players)
Hero checks, BTN checks

River: ($13.75) A :spade: (2 players)
Hero checks, BTN bets $8, Hero calls $8

Uploaded with ImageShack.us

turn postanwiam grać ch z powodu A, który jednak nie jest bardzo dobrą kartą do barrelowania. Często u niego widzę te Axs.
Zresztą jeżeli zabetuję na turnie, to pula będzie już dość duża, nie będę w stanie grać triple barrel jeśli nie spadnie FD na river, więc zagram ch. On ma duże AF/AFq, może mi tu betować busted FD na riverze, a ja call nie będę w stanie zagrać.

river, gram ch/c widząc często Qx u niego i te busted fd.

2 odpowiedzi
prostowtwarz
PokerStrategist

Patrząc na staty tego kolesia on tutaj ma bardzo wąski i mocny range. Jego AF może być podyktowane właśnie tym że on jeżeli już dojdzie do riv, to będzie miał mocna rękę.

No ale po jego callu na flopie raczej widzę tu tylko wysokie asy i parki, na flopie parki on raczej nie sprawdzi, więc zostaje tylko KQ, A:cJ:c, Ac:K:c, myślę że nawet ATs by tutaj spasował.

Nie wiem jak ja bym się tutaj zachował podczas gry, ale teraz zastanawiając się, ja tu nie widzę nawet rąk które mogły by tu blefować.

Dziwi mnie trochę wtedy jego check na turnie ale może miał tutaj A:c X:c i nie bał się riv, a chciał od Ciebie jeszcze wyciągnąć coś... nie wiem.

Ciekawe jak myslą inni :)

wma21
Elite Grinder

Czesc.

Do T ok. Jego call open to 4% i dla mnie beda to tylko pp. Na F spada tylko 1 karta trafiajaca czysto w twoj range i mysle, ze nia gra na T bo A jest kolejna karta, ktora do ciebie pasuje. Patrzac na jego wysoka agresje na R ja zawsze calluje i sadze, ze czesto zobacze jakas pp zamieniona w blef. On nie ma wcale tak wysokiego W$SD zeby ten call nie byl oplacalny.