Preflop easy open, sprawdza mnie SB (nieznany gracz), na flopie c-bet od flush draw, 9x, słabszych pocketów. Na turnie dostaje tripsa i ponownie uderzam, po czym rywal odpowiada check-raise. Po sparowaniu boardu na tych stawkach przeciwnicy nie będą rozgrywać w ten sposób draw, Kx na SB nie powinien mieć zbyt wiele, jeśli już to gorszy niż mój zapewne, ale wykluczyłem tą opcję. W grę wchodzą 44, 99, K9 z rąk, które mnie biją. Pomyślałem, że w ten sposób może rozgrywać fulla i liczy na call od króla bądź flush draw. Wybrałem opcję fold, bo na turnie rzadko przeciwnicy na mikro blefują przy takich spotach. Jak sądzicie to dobry ruch?
https://www.boomplayer.com/25179496_505ED7441B
Później napiszę co miał przeciwnik.
Ja tego nie folduję.
K9 on nie ma. Zauważ, że nie ma możliwośći aby miał K9s a normaly gracz K9o na SB raczej callować nie będzie.
Ewentualnie 44 i 99, na które mamy outy plus jakieś KT KJ
Już różne akcje dziwne nieznani gracze potrafili zrobić, więc nawet i K9o by mnie nie zdziwiło gdyby miał, tak samo w sumie 44 jak i niskich pocketów raczej się nie sprawdza na SB w zasadzie, a często też tak robią. Wiadomo też, że potrafią na tych limitach gracze jakieś babole zrobić też, jednak tutaj postawiłem go na tego fulla. Już nieraz po takiej akcji gdzie trafiałem tripsa na turnie i przeciwnicy grali raise, mieli full house.
Jesli to unk to na nl2 on tam moze miec cala palete Kx w rangu, nie folduje tego nigdy, just stackoff
Never fold
Pre 2,5bb wystarczy
Flop 2/3 spoko
Turn kolejny barrel gram call po jego raise mało rąk cie tu bije w tym momencie
Riv decide