Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

KK NL2

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
165 Wyświetlenia
aleasy77
PokerStrategist

Co myślicie o takim rozegraniu króli? Może powinienem od razu zrobić wjazd all in tym 4betem w takim spocie. Na flopie spada najgorsza karta jaka mogła, więc nie cbetuje, bo wątpie, żeby po za wysokimi asami sprawdziło mój bet, przeciwnik daje śmiesznie niskie bety, więc byłem pewien, że ma asa, ale chciałem to sprawdzić czy czasem nie rozgrywa tak śmiesznie czegoś gorszego (ale rzadko coś takiego się zdarza), postflop straciłem 20 centów łącznie, ale przynajmniej zobaczyłem co on tak rozgrywa i można go oznaczyć.

http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/21129228_B29EA09794

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
KrzNow
PokerStrategist

Bardzo dobrze rozegrane

Odpowiedz
Cytat
adifanstal
PokerStrategist

Oczywiście, że przy takiej wysokości 4-bet'u i call'u nie c-beetujemy Asa. On tu prawie zawsze ma Asax (chyba, że QQ), więc dobrze rozegrane. Podoba mi się sizing 4-bet'a pre-flop. Ja kiedyś miałem rekord 28/31 rozdań KK spadał As na flopie, więc znam ten ból :D

Odpowiedz
Cytat
aleasy77 Autor wątku
aleasy77
PokerStrategist

No dzisiaj z tymi królami to masakra coś, a na dodatek miałem takie rozdanie gdzie 3betując preflop z AA dostałem takiego flopa, że zastanawiałem się czy odpuścić cbetowanie na flopie (KJ9 w tym samym kolorze i w dodatku innym niż moje asy).

Odpowiedz
Cytat