Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kk

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
153 Wyświetlenia

Wydaje mi się że ręka dobrze rozegrana. Staty przeciwnika to 56/20. Podejrzewałem że może mieć tą dame ale i tak szedłem w zapartę bo miałem dużo oddsów

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.01/$0.02 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]BB$1.70:///////;MP2 (Hero)$5.47:///////;MP3$1.08:///////;CO$5.06:///////;BU$1.09:///////;SB$2.22:///////;[/tg]

Preflop: Hero is MP2 with K:d, K:h.
Hero raises to $0.08, MP3 folds, CO calls $0.08, 3 folds, 2 folds, BB folds.

Flop: ($0.19) Q:c, A:d, Q:h (2 players)
Hero bets $0.12, CO calls $0.12.

Turn: ($0.43) T:c (2 players)
Hero bets $0.20, CO calls $0.20.

River: ($0.83) J:c (2 players)
Hero bets $0.58, CO raises to $2.54, Hero calls $1.96.

Final Pot: $5.91.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
przemo2203

To jest cbet i ewentualnie second barrel.

asplayed

Na R gram maksymalnie c/c, twoj strit na takim boardzie wcale nie jest dobry.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a mógłbyś to napisać bardziej po polsku dla początkującego gracza bo próbowałem przetłumaczyć to ze słownikiemi jednak nie do końca rozumiem co napisałeś :) Dzięki za wyrozumiałość

Odpowiedz
Cytat
przemo2203

Betujesz flopie, ewntualnie jeszcze raz betujesz Turnie (ale to zalez jak czest on pasuje do cbetu na F).

Tak jak rozegrales to maksimum co mozesz zrobic to c/c wedlug mnie, na stole jest masa fulli i uzupelnil sie flush.

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

czesc

jesli podajesz staty przeciwnika to podawaj takze probke na te staty bo po 10handach 56/20 nie oznacza tyle co po 100handach, dodatkowo jakies foldy na cbet/afq takze by sie przydaly
dla mnie to jest cbet flop i c/f turn, nie widze tutaj za bardzo rak od ktorych mozemy ciagnac value, Ax nas bije tak samo jak Qx, wszelkie small pp beda foldowac na kolejny bet

dużo oddsów

oddsy to nazwa na prawdopodobienstwo pojawienia sie outow na stole, jakie my tutaj mamy outy? na flopie sa to tylko dwa K, na turnie dochodzi jeszcze J ale to wciaz nie jest duzo outow wiec pisanie, ze mamy ich duzo jest nieco na wyrost

tak jak zagrales to masz najczesciej b/f river bo tam imo nie shipuje nic gorszego niz strit tak wiec callujesz maksymalnie na splita gdzie bija Cie fullhouse oraz flushe

pozdro

Odpowiedz
Cytat