Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:
$0.01/$0.02 No-Limit Hold'em (8 handed)
Known players:
[tg]MP1$1.90:///////;MP2 (Hero)$1.68:///////;MP3$0.91:///////;CO$3.89:///////;BU$2.34:///////;SB$0.65:///////;BB$1.07:///////;UTG2$1.19:///////;[/tg]
Preflop: Hero is MP2 with K:h, K:c.
UTG2 raises to $0.08, MP1 folds, Hero raises to $0.24, 5 folds, UTG2 calls $0.16.
Flop: ($0.51) 7:d, 9:h, 4:h (2 players)
UTG2 checks, Hero bets $0.30, UTG2 calls $0.30.
Turn: ($1.11) 5:h (2 players)
UTG2 bets $0.65, Hero calls $0.65.
River: ($2.41) 3:c (2 players)
Final Pot: $2.41.
Results follow:
UTG2 shows a straight, seven high(6:s 7:c).
Hero shows a pair of kings(K:h K:c).
UTG2 wins with a straight, seven high(6:s 7:c).
Czytałem artykuły i wiem ze to zwykły bad bet czy jak to sie pisze i ziom nie powinien nawet limpowac z takim shitem, ale chciałem sie tutaj zapytac przede wszystkim o turn który mógł skompletować wiele drawów i jaka reakcja byłaby dobra na takie podbicie. Jak ziom sprawdził moje 2 podbicie to obstawiałem ze ma JJ QQ czy AK bo gdyby mial KK i AA to dalby All in, a gorsze karty powinien spasować albo nawet nie grac z nimi z tej pozycji. Może moje podbicie na flopie tez było za małe ale nie chrobiłem reki bo konektory dawno powinny być spasowane do tego ja mialem króla kier wiec on nie mógł mieć AKs kier wiec kolor odrzuciłem, strita tez bo karty potrzebne do strita powinien spasowac przed flopem czyli zostaje tylko JJ i QQ albo blef z AK, wiec go sprawdziłem na turnie a tu nagle niespodzianka a na riverze jeszcze wieksza