Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

KJs

24 Posty
7 Użytkownicy
11 Reakcje
1,117 Wyświetlenia
mateqx

Na takie rybki z gory mam zalozony scenariusz. - jestem z przodu - wale duze bety . Jestem niepewny rozdania - staram sie wlozyc jak najmiej zetonow - ma niepelny stack przez co ciezko blefowac bo moze zrobic calla z niska para (bo ma czutke). Tu bardziej trzeba podejsc psychologicznie . Bo rownie dobrze moglby Ci pokazac 99.

Odpowiedz
Cytat
B3DNAR3K

no proste x/call flop x/fold turn , jak czeka flop to jade z thin v-betingiem ,
jkoś nie wydaje mi się żeby A czekał taki flop i nie stawiał

a tak co /? uderze 2 razy i na river mam sie pocić ?? czy ma ax czy ładuje z busto drawem ??//

Odpowiedz
Cytat
arthur0093 Autor wątku
arthur0093

B3DNAR3K właśnie o to mi chodziło, tym bardziej, że jest to SS więc on może spokojnie blefować z wszystkimi busted draw'ami.

Odpowiedz
Cytat
SZAKAL1

Napisane przez arthur0093
Bet/fold flop ckeck fold turn nie lubię tej linii, ponieważ prawie zawsze przeciwnik będzie zagrywał z rękami typu QJ na turn po moim checku, czyli zrzuci mnie z lepszej ręki. Również łatwo mnie zrzuci jeśli będzie miał FD.

Tez jej nie lubie ale tutaj nie ma miejsca na jakies graniez takim stackiem . Porostu dla mnie tylko bet flop check fold turn ma sens, chyba ze gosc ma maly fold to cbet i wysoki fold to turn cbet to gram niski bet/fold cos za pol puli bo nie chce zostac wyblefowany.
A to jest spot w ktorym jak zrzucisz lepsza reke to nic sie nie stanie . Winratu nie buduje sie w takich rozdaniach ale takie rozdania moga zabic Twoj winrate jak wiesz o co mi chodzi;)
Na rega gram tu 2 barrele bo call od rega na tym stole wyglada slabo(to tak ogolnikowo)

Odpowiedz
Cytat