Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] KaKa NLdwa

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
219 Wyświetlenia
stuardek
PokerStrategist

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.01/$0.02 No-Limit Hold'em (9 handed)

Known players:
[tg]BB$1.92:///////;UTG1$2.13:///////;UTG2$2.03:///////;MP1$0.33:///////;MP2$2.00:///////;MP3$4.98:///////;CO (Hero)$2.00:///////;BU$4.87:///////;SB$2.33:///////;[/tg]

Preflop: Hero is CO with K:h, K:d.
3 folds, MP2 raises to $0.10, MP3 folds, Hero raises to $0.33, BU calls $0.33, 2 folds, MP2 calls $0.23.

Flop: ($1.02) 9:c, Q:h, 8:h (3 players)
MP2 checks, Hero checks, BU bets $0.14, MP2 folds, Hero calls $0.14.

Turn: ($1.3) 5:h (2 players)
Hero checks, BU bets $0.10, Hero calls $0.10.

River: ($1.5) T:d (2 players)
Hero checks, BU checks.

Final Pot: $1.5.

Results follow:

Hero shows a pair of kings(Kh Kd).
BU shows two pairs, queens and tens(Qc Ts).

BU wins with two pairs, queens and tens(Qc Ts).

7 odpowiedzi
rusher88
PokerStrategist

Jakis komentarz? Gdzie cbet? :P
Masz tu ez bet flop + push turn. Nie wiem czym sie tu pokierowalas, aby grac check flop, ale raczej jest to blad.

jarrekz
PokerStrategist

tytul watku wymiata:P

stuardek Autor wątku
stuardek
PokerStrategist

Napisane przez rusher88
Masz tu ez bet flop + push turn. Nie wiem czym sie tu pokierowalas, aby grac check flop, ale raczej jest to blad.

mam dwóch przeciwnikow, flop wyjatkowo drawowaty, z tym jeden czeka a drugi jest za mną. jakby tu nei bylo chociaz tego koloru to bym betowala cbet. No ale jesli to moj blad no to niestety nie wiem juz jak mam grac :) moze sobie zrobie znow z kilka miesiecy przewy :D

asob
PokerStrategist

takie rzeczy to masz w brazowej strategii. Z overpara cbetujesz zawsze, niezaleznie od flopa czy liczby przeciwnikow.

rusher88
PokerStrategist

Rozumiem odpuszczenie tu cbetu z A♠K♦, ale z Over Para? as na turnie i cop check fold?

Do tego masz mocno 3betowana pule, gdzie mozesz isc na stacki z KK, a Ty dajes zim dobrac do wszystkiego co Cie bije.

Wolandooo
Oldschool Grinder

Napisane przez stuardek

Napisane przez rusher88

mam dwóch przeciwnikow, flop wyjatkowo drawowaty, z tym jeden czeka a drugi jest za mną. jakby tu nei bylo chociaz tego koloru to bym betowala cbet. No ale jesli to moj blad no to niestety nie wiem juz jak mam grac :) moze sobie zrobie znow z kilka miesiecy przewy :D

Weź tu pod uwagę, że musisz chronić swoją rękę na flopie - chcesz, żeby sprawdziły Cię drawy :) Niech Ci zapłacą na obejrzenie następnej karty, nie dawaj im nic za darmo :)

I nawet nie myśl o żadnej przerwie :)

stuardek Autor wątku
stuardek
PokerStrategist

dzieki za rady, tak jes sobei przemyslalam i teraz wiem ze jednak powinnam byla cbetowac ten flop. Racja 3betowana pula byla :) Ja sie troche boje tych setów np że mnei sprawdza ktoś z QQ an takim flopie lub na flopie QJx z QQ lyb JJ i ide do piachu na allin ;) i wlasnei mam problemy grajac co najmn iej z 2 przeciwnikami i bez pozycji z ovair pair na "mokrym flopie"

I czy na ten donkbet na flopie garcza z BU nei powinnam byla juz wtedy wrzucic stacka całego? To takie troche myslenie z SSS mi pozostalo :D