Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] K9s nl100 Steal blindow

11 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
960 Wyświetlenia
hellYeahEnT
Elite Grinder

Sytuacja prawdziwa, nie mam konwertera to musze przepisywac : (

BU: Hero wiecej niz 54€ K:s 9:s
BB: 53.86€

BU: raise 4€
BB: call 4€

Flop (8,50€): 3:c 10:c 2:d

BB: check
BU: bet 6€
BB: call 6€ (cold call)

Turn (19,50€) 9:h

BB: 23€ bet 9(instant bet)
BU: ???

Ja dalem all-in , ze wzgledu, ze uznalem to zagranie za floating. Tylko czy floating moze byc az tak mocnym betem? (musze chyba platynke znowu nabic i poczytac conieco :D)

10 odpowiedzi
kfas
Elite Grinder

Staty przeciwnika?¿ z fold bb to steal

hellYeahEnT Autor wątku
hellYeahEnT
Elite Grinder

kfas napisał
Staty przeciwnika?¿ z fold bb to steal

Niestety statow brak, "wole bez" :D

tramwaj
PokerStrategist

Twardziel.. :)
Ale w takim razie coś powinieneś o nim wiedzieć - chyba że bez statów i readów ? ;)

Floating bez pozycji?? Musiałby mieć niezłe FPS żeby takie coś zrobić.

Bez readów/statów to folduję mimo że rozegrane jest to cokolwiek dziwnie..

kfas
Elite Grinder

"Wole bez" oznacza "komp mi siada z pt i softem on", czy co? Na nl100 fr bez pt to jak bez reki ;) Bez statow dla mnie to fold, jak sie czegos nie jest pewnym, to fold ;)

VictorM
Oldschool Grinder

Jeżeli nie miałeś mocnego reada na gościa, zagraj fold. Możliwe, że to on miał reada na ciebie i dlatego tak dziwnie zagrał. I pytanie mam jeszcze kto ukradł dolara z puli na turnie ;)? Powinno być 20,50 (jak się pisze euro?). Wrzuciłem w PokerStova zakres rąk na jaki oceniałbym gościa, wychodzi equity na poziomie 35%, więc trochę zbyt mało, żeby grać dalej. Jak na przeciwnika dla mnie unknown obstawiłbym go najbardziej na Q :club: J :club:. Nie wiem czy pamiętasz z poziomu brązowego - słaba ręka -> mała pula. Nawet nie bijesz TPTK. Fold.

hellYeahEnT Autor wątku
hellYeahEnT
Elite Grinder

tramwaj: Moim jedynym readem byl timing jego podjecia decyzji. Sam czasem gram cold call, instant donk bet i wydawalo mi sie ze wlasnie blefuje.

kfas: Tak na prawde do szkoda mi 89,99$ zeby kupic PT :D

VictorM: Masz racje w ten sposob o tym nie pomyslalem. Brakuje 1€ (wpisuje w googlach euro wiki i kopiuje znaczek bo nie wiem jak go wprowadzic inaczej ;) ) ale nie mam pojecia czemu. Moze rake? Chyba od 20 wynosi wlasnie 1.

Tak czytalem ostatnio braz ponownie, tylko przeczytac a trzymac sie tego to 2 rozne sprawy. Ale staram sie!

petesam
Oldschool Grinder

hellYeahEnT napisał

Wybacz ale taki tekst graczowi traktującemu grę w miare profesjolanie zwyczajnie nie przystoi :)

hellYeahEnT Autor wątku
hellYeahEnT
Elite Grinder

petesam napisał

hellYeahEnT napisał

Wybacz ale taki tekst graczowi traktującemu grę w miare profesjolanie zwyczajnie nie przystoi :)

No wychodze tutaj na sknere :P Ale juz poczekam na tego elephanta, chociaz zawsze sie bede szukal oszukany przez PS, ze go (pt) nie dostalem ?(

kfas
Elite Grinder

Czemu nie dostales? Nie zlapales odpowiedniej ilosci strategy points w momencie, gdy oferowali licencje na PT?
Zobacz, ze teraz 90$ jest to mniej niz Twoj obecny 1 BI, nad czym sie tu zastanawiac?

hellYeahEnT Autor wątku
hellYeahEnT
Elite Grinder

kfas napisał
Czemu nie dostales? Nie zlapales odpowiedniej ilosci strategy points w momencie, gdy oferowali licencje na PT?
Zobacz, ze teraz 90$ jest to mniej niz Twoj obecny 1 BI, nad czym sie tu zastanawiac?

No, mialem jakos 1500 SP a potrzeba bylo 2,000 :/

1BI to jakos 4h gry, wiec duzo ;)