Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

K9s

5 Posty
5 Użytkownicy
5 Reakcje
472 Wyświetlenia
Frostbum

IPoker, $0.02/$0.04 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

SB: $2.97 (74.3 bb)
Hero (BB): $4 (100 bb)
UTG: $3.09 (77.3 bb)
MP: $5.27 (131.8 bb)
CO: $1.14 (28.5 bb)
BTN: $6.45 (161.3 bb)

Preflop: Hero is BB with 9♣: K♣:
4 folds, SB raises to $0.12, Hero calls $0.08

Flop: ($0.24) Q♥: J♣: 7♣: (2 players)
SB checks, Hero bets $0.16, SB raises to $0.32, Hero raises to $3.88 and is all-in, SB calls $2.53

Turn: ($5.94) J♠: (2 players, 1 is all-in)
River: ($5.94) 3♠: (2 players, 1 is all-in)

vs fish stackujecie flop czy jednak pasywnie? nie raise'owal TP wiec jakies 2pary+ mi sie wydaje lub czasami jakis raise po prostu

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi

Za callem przemawia gra z pozycja, za raisem niepełny stack fisha. Gdyby był mega pasywny to zagrał bym call, na trochę agro wystakował bym flopa, tylko fold w tym rozdaniu był by błędem :)

Odpowiedz
Cytat
KrzNow

Przeciwko fishowi gram tylko call na ten malutki raise i realizuję sobie equity in position. Fish to fish. Jak ma Q to go nie wyrzucisz. I robi Ci się flipek, a można to rozegrać pasywniej mając masę outów

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

Napisane przez KrzNow
Przeciwko fishowi gram tylko call na ten malutki raise i realizuję sobie equity in position. Fish to fish. Jak ma Q to go nie wyrzucisz. I robi Ci się flipek, a można to rozegrać pasywniej mając masę outów

+1

Jeśli zakładasz, że ma grubo to idziesz pasywnie bo jak wpadnie flasz/T to on nie folduje wiec nie tracisz value

Odpowiedz
Cytat
B3DNAR3K

też gram call bo coś mi tu nie pasuje z tym minraisem ,pokazał siłę preflop i podbił , jeżeli miałby naprawdę mocny układ (2parki + , set ) to ostro by protektował on chce zobaczyć next card bo siedzi na jakimś dobrym EQ , może AA ,może T♦:T♦: może AQ z blockerem do flusha

ja nie mówię że nie można tego stackować ale kręcenie spota z 46% EQ , MIMO POZYCJI , kwestia personalna
każda opcja bedzie dobra

Odpowiedz
Cytat