Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

K9s

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
163 Wyświetlenia
endriu1002
Poker Player

IPoker, $0.01/$0.02 No Limit Hold'em Cash, 5 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

Hero (BB): $2.22 (111 bb)
MP: $4.34 (217 bb)
CO: $3.90 (195 bb)
BTN: $2 (100 bb)
SB: $2.25 (112.5 bb)

Preflop: Hero is BB with 9 K
2 folds, BTN calls $0.02, SB folds, Hero raises to $0.08, BTN calls $0.06

Flop: ($0.17) 4 Q K (2 players)
Hero bets $0.12, BTN raises to $0.24, Hero raises to $0.66, BTN raises to $1.92 and is all-in, Hero folds

Results:

Spoiler

$1.49 pot ($0.09 rake)
Final Board: 4 Q K
Hero mucked 9 K and lost (-$0.74 net)
BTN mucked and won $1.40 ($0.66 net)

Gosc 51/22 vp/pfr po 99 rekach
Gram na fisha trafiam top parke, ale jest mega draw na kolor cbet on mini raiasuje to podbijam spokojnie, na 3bet odpuszczam. Pytanie czy dobrze ze to folduje na takiego fisha.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi

PRE: Właściwie tutaj RR moją ręką tutaj z dwoch powodow
- wiem ze on gra c/f bardzo dużo i robię to, bo wiem ze wygram masę spotow c-betem
- wiem ze on ma masę gorszych 9x, Kx i gra je pasywnie postflop, więc będę spokojnie sobie VB jak trafię.

powód, że to fish mnie nie przekonuje, bo jeśli jest np. agro donk to nieszkogolnie chce grać taką rękę OOP na agro donka.

F: standardowy c-bet i fajnie, że masz plan o to właśnie chodzi
-rasiujesz, bo wiesz ze na 3b jesteś bity, ale spodziewasz się dostać call od gorszego easy game.

ja zapewne gralbym cb/fold bo moja parka jest słaba, a board jest beznadziejny prawdopodobnie z AK nawet gralbym b/f.

Odpowiedz
Cytat
kNoq001
PokerStrategist

siema

pre nie izoluje tej reki, pewnie zalezy od stylu ale jesli juz podbijasz to wyzej za 5-6bb bo inaczej dajesz mu fajne oddsy
na flopie betuje mocniej, sam piszesz, ze jest mega drawowaty board i zamiast walnac za pota w fisza to betujesz 2/3, na raise bez zadnego info o jego agresji po prostu folduje a nie 3betuje bo nie mam pojecia czy w 3becie mamy jakies value i czy w ogole jest sens tego zagrania, daje mu po prostu kredyt i szukam lepszych spotow jesli nie mam info o jego grze postflop

pozdro

Odpowiedz
Cytat