Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

K8s

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
191 Wyświetlenia
4greg4

BU : 21/18 4.4k H, rfi : 45%, cbet (na tej pozycji vs BB) 56%, fold to x/r 0/3, na tej próbce reg wygrywajacy wtsd 21 w$sd 63 wwsf 44

Preflop
Standard
Flop
Pewnie można donkować, ale te flopy sa betowane prawie 100% czasu. BU betuje 1/3 co myślę na tego typu strukturach jest ok. Jeżeli byłby większy sizing, to można pomyśleć o x/c flop, donk T, lub x/r T. W każdym razie mam tutaj też sporo value od jego Kx-ów + gostek nie pasuje do x/r, a ja reprezentuje dosyć waski value range (22, 88, K8, ... może K2)
Turn
Betuje nadal for value (sizing może być chyba trochę większy .. może overbet ?), dostaję dodatkowy equity bust, no i coś tam się otwiera dla rak w stylu JTs, QJs (o ile tego nie pasuje na mój x/r). Myślę że jeżeli miał by tutaj sety 22,88,99, KK, lub K9o to na bank je raisuje żeby budować pota.
River
Tutaj szczerze trochę zgłupiałem, bije mnie właściwie tylko Th7h i 7h5h, ale myślę że te kombinacje raczej pasuje na mój x/r

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
lenrok1999

zajebisty rise na flopie wlasnie po takim czeku, on wykonuje malutki becik flop a ty robisz over beta smierdzacego proba kradziezy na turnie to kontynulujesz tylko bym tutaj sie pokusil raczej cos w stylu bet pot lub nawet over bet po tej agresji na flopie i jak na turnie zrobisz taki bet to mozesz wtedy zagrac all in na river i dostac call przedewszystkim od wszystkich Kx i plus rak sprawdzajacych blefy , betem na turnie eliminujesz tez jakies sety bo dostajesz wtedy od nich wrzute

Odpowiedz
Cytat