Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jj

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
173 Wyświetlenia

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.10(BB) Replayer
SB ($11.50)
BB ($10)
UTG ($11.07)
UTG+1 ($46.87)
Hero ($10.22)
BTN ($9)

Dealt to Hero J♥ J♦

fold, UTG+1 calls $0.10, Hero raises to $0.55, fold, fold, fold, UTG+1 calls $0.45

FLOP ($1.25) 5♣ T♣ 6♠

UTG+1 bets $1, Hero raises to $3.05, UTG+1 calls $2.05

TURN ($7.35) 5♣ T♣ 6♠ T♦

UTG+1 bets $1, Hero calls $1

RIVER ($9.35) 5♣ T♣ 6♠ T♦ 4♣

UTG+1 bets $5, Hero ??

Rozdanie z missclickiem w tle, na T zamierzałem wrzucać stack, ale przypadkiem sobie call nacisnąłem, więc troche się sytuacja zmieniła w rozdaniu przez to.

Czy ship na T jest okej na takiego ziomka? i Czy callować R jeśli już wyszedł call na T, bo btw. R uzupełnia sporo drawów, które on może mieć ?

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
toony122

Witam

Take mini-donkbety często będa znaczyły słaba ręke albo drawy u słabych graczy. Dlatego zgadzam się z planem co do turna - wrzucenie stacka byłoby tutaj dobrym zagraniem, dziesiatka jest co prawda jedna z gorszych kart, ale ciagle bijesz dużo drawów, jakies przypadkowe niskie parki.

Na river jest close decyzja, skłaniałbym się ku foldowi. Jego bet sizing nagle się zwiększył co bardzo często będzie równało się zwiększeniu siły jego ręki. Straight drawy weszły, flush draw wszedł, jest jakaś szansa, że grał tak z Tx. Nawet fish powinien rozpoznać, że jeśli ma tutaj np: 45 to jego ręka się nie ulepszyła do 2 parek więc nie liczyłbym na to. Jeśli grałby tak od flopa z 5x,6x, 77-99 to nie spodziewam się, że nagle zwiększy bet sizing kiedy board stał się znacznie bardziej scary.

Jestem za foldem, jeśli jednak sprawdziłeś to koniecznie zrób notatkę.

pozdrawiam
Toony

Odpowiedz
Cytat