Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

BvB TT IP 3b/4b

12 Posty
3 Użytkownicy
3 Reakcje
469 Wyświetlenia
krzyzek
Legacy Member

Jest to pierszwa rozegrana reka na stole. SB 29/18 po 28h wiec probka zadna. 3b/4b oczywiscie 0. Nie za luzne sprawdzenie?

$0.05/$0.10 No Limit Holdem
PokerStars5 Players
Hand Conversion Powered by WeakTight Poker Hand History Converter
Stacks:
UTG ($10.31) 103bb
CO ($10.17) 102bb
BTN ($10.15) 102bb
SB ($9.75) 98bb
BB Hero ($10) 100bb
Pre-Flop: (0.15, 5 players) Hero is BB T♦: T♠:

3 folds, SB raises to $0.40, Hero raises to $1.20, SB goes all-in $9.75, $8.55 to Hero $8.8

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
Coach
weirdcreep
PokerStrategist

wp.

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando
Elite Grinder

Nie gram cash ale podstawowa kwestia: Jak grasz 3bet z TT (szczególnie na tych pozycjach) to nie foldujesz nawet do shove bo palisz 12bb tutaj (uświadom sobie jaka to część twojego WR)
Jak nie chcesz stakować to graj flat pre szczególnie do 4x RFI

Odpowiedz
Cytat
Coach
weirdcreep
PokerStrategist

Nie gram cash ale podstawowa kwestia: Jak grasz 3bet z TT (szczególnie na tych pozycjach) to nie foldujesz nawet do shove bo palisz 12bb tutaj (uświadom sobie jaka to część twojego WR)

Zastanów się mocniej dlaczego to co napisałeś nie ma większego sensu.

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando
Elite Grinder

nie wiem nie interesuję się trendami w zamulonym nudnym jak flaki z olejem cashu ale nie zdziwiłbym się jakby tard unk wrzucał tutaj A5s

Odpowiedz
Cytat
Coach
weirdcreep
PokerStrategist

Napisane przez Varrancomando
nie wiem nie interesuję się trendami w zamulonym nudnym jak flaki z olejem cashu ale nie zdziwiłbym się jakby tard unk wrzucał tutaj A5s

Jak ktoś czegoś nie rozumie to dla niego będzie to nudne ;)

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando
Elite Grinder

Napisane przez weirdcreep

Jak ktoś czegoś nie rozumie to dla niego będzie to nudne ;)

co ty pierdolisz?

Odpowiedz
Cytat
Coach
weirdcreep
PokerStrategist

Ty umiesz napisać post bez plucia jadem? Piszesz, ze cash jest nudny, ja że dla Ciebie jest nudny bo go nie rozumiesz. Co tu trudnego było do zrozumienia?

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando
Elite Grinder

Ty umiesz napisać post bez plucia jadem? Piszesz, ze cash jest nudny, ja że dla Ciebie jest nudny bo go nie rozumiesz. Co tu trudnego było do zrozumienia?

a ja ci napisałem, że cash jest nudny bo jest nudny. Zresztą rozkminiaj sobie tego kesza i doznawaj mentalnej masturbacji jaki to zajebisty jesteś (a że od roku nic hajsu nie wypłaciłeś z pokera to nieważne) chuj ci w oko... Co mi do tego

Odpowiedz
Cytat
Coach
weirdcreep
PokerStrategist

a ja ci napisałem, że cash jest nudny bo jest nudny. Zresztą rozkminiaj sobie tego kesza i doznawaj mentalnej masturbacji jaki to zajebisty jesteś (a że od roku nic hajsu nie wypłaciłeś z pokera to nieważne) chuj ci w oko... Co mi do tego

O kurwa hahahahah :D

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando
Elite Grinder

O kurwa hahahahah :D

miłego dnia :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando
Elite Grinder

No i nie dowiedziałem się od Jaśnie Pana Creepa (adekwatny nick) jakiego to TAJEMNEGO CASHOWEGO KONCEPTU mój umysł nie jest w stanie zrozumieć
Czyżby faktu, że wychodzisz z założenia, że OOP unk wciąż calluje do 3beta gorsze handy ale jak shipuje to albo mamy ledwo flipa albo jesteśmy scrushowani?? Bo nie wiem

No to ja ci napiszę, że jeśli wychodziłbym z tego założenia, że każdy unk gra dobrego pokera to od razu zastanowiłbym się nad zmianą formatu bo na szczęście sam gram format gdzie na stawkach 15$ masz zawsze no brainer call opłacony przez jakiś shit i możesz sobie grać jednocześnie oglądając serial i wciąż masz z tego jakieś $$ a nie jakąś chorą satysfakcję

No ale cashowcy tacy strategiczni :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat