Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:
$1/$2 No-Limit Hold'em (6 handed)
Known players:
[tg]MP3$214.35:///////;CO$208.40:///////;BU$247.32:///////;SB (Hero)$236.37:///////;BB$215.35:///////;MP2$200.00:///////;[/tg]
Preflop: Hero is SB with A:h, T:c.
2 folds, CO raises to $6.00, BU folds, Hero raises to $20.00, BB folds, CO calls $14.00.
Flop: ($42) Q:c, J:d, 2:h (2 players)
Hero bets $22.00, CO calls $22.00.
Turn: ($86) 3:h (2 players)
Hero bets $52.00, CO calls $52.00.
River: ($190) 2:s (2 players)
Hero checks, CO checks.
Final Pot: $190.
Uploaded with ImageShack.us
Fold to 3-bet z CO 4% nizszy od ogolnego.
Bardzo niski fold to c-bet in 3-bet pot więc imo albo 2 barrele albo zadnego na takim flopie.
Jego range pf oceniam mniej wiecej na: AT-AQs plus kilka AXs, KT-KQs, QJ-QTs, JTs, T9s, 89s, 78s, 67s, 65s, 22-JJ, AK, KQ, AJ.
Dużo z tych rak trafiło na tym flopie na tyle dobrze, żeby spokojnie floatować, myślę, że na turna dochodzi z wzsystkimi broadway, T9s, 89s, byc moze kilka PP TT-88 ? Do rivera zostanie z AQ, KQ, QJs i czasem z J wiec dajmy mu AJs i KJs, wyrzucimy AJo i JTs. Czyli wedlug mojego założenia pasuje polowe swoich rak co przy tym bet sizingu jest opłacalnym betem, dodatkowo mam equity z moim gutshotem i overcarda która bedzie dobra przeciwko KQ.
Na river myślę, że nie ma sensu barrelować - top pary i czasem nawet Jx moz sobie wmówić hero call patrzac na to że straight drawy z flopa i flush draw z turna nie trafily. Myślę, że tutaj dobra karta do all-in bluff bylaby dziesiatka, ale nie wiem czy na wielu wiecej warto byloby barrelowac. moze gdyby backdoor fd trafil ?
Pytania:
1. gracie w ogole 3-bet z ta reka przed flopem, jaki będzie tutaj wasz 3-betting range przeciwko takiemu graczowi ?
2. zgadzacie sie z moja linia i analiza jego rangu ?