Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] AT nl10

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
184 Wyświetlenia

Known players:
[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;MP1$30,56:32/63/9/3,8/24/25/-/25;Hero$10,00:///////;[/tg]
0,05/0,1 No-Limit Hold'em (9 handed)
Hand recorder used for this poker hand: Elephant 0.69 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is CO with A♥, T♠
2 folds, MP1 calls $0,10, 2 folds, Hero raises to $0,50, 3 folds, MP1 calls $0,40.

Flop: ($1,15) K♣, A♠, T♦ (2 players)
MP1 bets $1,15, Hero calls $1,15.

Turn: ($3,45) 5♦ (2 players)
MP1 bets $3,45, Hero calls $3,45.

River: ($10,35) Q♥ (2 players)
MP1 bets $5,00, Hero calls $4,90 (All-In), MP1 gets uncalled bet back.

Final Pot: $20,15

przeciwnik "inteligentny", wiele spędził oglądając high stakes poker. Dominował stolik, call oop pf donk na flopie standard itp zrzucił mnie parę razy z boardu. Czekałem tylko na odpowiedni moment i taki się nadarzył.

Na innego przeciwnika napewno 3betował bym flopa, ale mimo że nie bezpieczny dałem mu postrzelać R bardzo mnie zmartwił ale tutaj już nie było mowy o foldzie.

4 odpowiedzi

masz inne rozdanie w topicu niż wklejone + opisujesz chyba to z topicu :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ło jezuu , już poprawiam. dzięki ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

poprawione

Wolandooo

Witam!

Preflop zagrałeś ok. Na flopie masz dwie pary i dostajesz tego donkbeta. Problematyczną kartą dla Ciebie jest kolejny król, dama lub walet - jest to spora liczba kart. Możesz tu zagrać call flop i utrzymać jego blefy w rozdaniu - podałeś tu, że przeciwnik to taki dominator. Na turnie jednak po tym jak spada blank grałbym po prostu shove, żeby chronić się przed tymi kartami. Po sprawdzeniu i tak pewnie dorzucisz resztę stacka na riverze niezależnie od tego co spadnie, a lepiej się zestackować już na turnie.

pozdrawiam

Woland "Wolandooo" Wolandowicz