Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

AQs nl4

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
138 Wyświetlenia

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.02/$0.04 No-Limit Hold'em (8 handed)

Known players:
[tg]UTG2$0.52:///////;MP1$2.73:///////;MP2$0.98:///////;MP3$2.13:///////;CO$1.41:///////;BU$5.85:///////;SB (Hero)$1.33:///////;BB$4.00:///////;[/tg]

Preflop: Hero is SB with A:d, Q:d.
4 folds, CO calls $0.04, BU calls $0.04, Hero raises to $0.16, BB calls $0.12, CO calls $0.12, BU calls $0.12.

Flop: ($0.64) 3:s, Q:c, A:c (4 players)
Hero bets $0.45, BB folds, CO calls $0.45, BU folds.

Turn: ($1.54) 4:c (2 players)
Hero checks, CO raises to $0.80(All-In), Hero folds, CO gets uncalled bet back.

Final Pot: $1.54.

mój oponent to 52/10 mam na niego jedynie 19 rozdań

W tym rozdaniu odnoszę takie wrażenie , że dałem się wy-blefować na turnie i jak by jakimś cudem udało mi się powtórzyć tego typu rozdanie to wsunął bym stack na turnie , zamiast grać check ( okazując słabość a w następstwie fold ?

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
PanDuzePE
Elite Grinder

Nie widzę za bardzo opcji foldowania tego na takiego zawodnika, na prawdę musiałbym mieć solidne ready, że on nigdy nie blefuje tego turna, żeby grac c/F w momencie, gdy kompletuje się FD, natomiast on na prawdę ma tutaj szeroki range, każde AX, Qx grają call flop, na dodatek pula już na turnie jest 2x wyższa od jego stacka, on na prawdę może tutaj rozpaczliwie wrzucać wszystko z czym doszedł do turna. Ale mimo wszystko ja tu stawiam go po prostu na AI, bo nie chcę zobaczyć check behind z jego strony z odrobiną showdown value.

Odpowiedz
Cytat