Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

AQs

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
163 Wyświetlenia
gembusiek

$0.05/$0.10 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG Player3 ($10.24) 102bb
CO Player4 ($4.05) 41bb
BTN HERO ($10) 100bb
SB Player6 ($7.52) 75bb
BB Player1 ($13.98) 140bb

Pre-Flop: ($0.15, 5 players) HERO is BTN Q♠ A♠
1 fold, Player4 raises to $0.30, HERO calls $0.30, Player6 calls $0.25, 1 fold

Flop: 7♠ 8♥ 6♥ ($1, 3 players)
Player6 checks, Player4 bets $0.71, HERO folds, Player6 folds

SB, cs

CO,

Spoiler

nie podoba mi się :D koleś jakiś short, czy mid stack :D szczerze mówiąc liczyłem na coś co mógłbym wrzucić na flopie :D

no ale tak, mam pytanko, na sb siedzi fisz :D czy to dla mnie dobrze czy źle? w sensie, jak robię cc, jak fisz tam dorzuci z szerokim range to chyba dobrze? z drugiej strony AQ nie gra jakoś super dobrze, więc nie powinienem chcieć multi waye :D

też mi się nie podoba taki call bo z tym shortem jest mało miejsca na jakieś kombinowanie post flop, no i jak fisz sprawdza, to w zasadzie nie ma kombinowania post flop :D

więc chyba 3bet pF :D ale 3bet/call, czy fold :D niestety nie mam info z czym wrzuca, widziałem jedynie, że na innego shorta fisza za 25bb wrzucił AJo

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
kNoq001

hej

pf Twoj call wcale nie jest zly, zauwaz, ze jesli CO to jakis tight gracz to on nie bedzie swirowal postflop majac SB w pocie, po prostu trafia = gra, nie trafia = odpuszcza i my mamy easy game bo jak trafiamy to vbetujemy SB
3bet vs CO moze i byc dla value ale zauwaz, ze jak on shipuje to stawia nas w trudnym spocie bo do tej pory nie foldowal az tak wiele na 3bet ale jednoczesnie cos tam 4betowal + jego stack + nie mamy pewnosci czy SB nas callnie gdy 3betniemy = wywalamy mase weak rangu dlatego IP spokojnie mozesz to callowac i grac postflop

ofc flop wypadl taki, ze nie mamy czego tutaj szukac

pozdro

Odpowiedz
Cytat