Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

AQs

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
167 Wyświetlenia
StoneCutter

PartyGaming - $0.10 NL (6 max) - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 3

BTN: $10.00
SB: $18.85
Hero (BB): $11.40
UTG: $10.15
CO: $3.00

SB posts SB $0.05, Hero posts BB $0.10

Pre Flop: ($0.15) Hero has A♥ Q♥

UTG raises to $0.30, fold, fold, fold, Hero calls $0.20

Flop: ($0.65, 2 players) 8♥ K♣ T♣
Hero checks, UTG bets $0.62, Hero calls $0.62

Turn: ($1.89, 2 players) 9♥
Hero checks, UTG bets $0.90, Hero calls $0.90

River: ($3.69, 2 players) 8♣
Hero checks, UTG bets $1.75, fold

UTG wins $3.51

Przeciwnik 200 hands
Raise first UTG : 17%
Cbet : 43%

Calluje tutaj jego cbet, ze wzgledu na to, ze on w taki stol zawsze cbetuje, czego juz nie zrobi na turnie po moim callu z wieloma rekami, w dodatku wiele kart na turnie mi pomaga

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
balnior

Ja wole to 3betowac pf, zeby przejac iniciatywe bo jestetem bez pozycji.
Jak gosc ma cbet43 to dla mnie to znaczy ze on jest uczciwy na flopie i betuje raczej tylko swoje vaalue range. Na flopie pomaga ci tylko J i A. Dla mnie to nie jest wiele kart dlatego sprawdzenie jego cbeta jest tymbardziej slabe.

Poza tym popatrz na jego sizing. Dla mnie to jednoznacznie okresla ze ma mocna rekei chroni ja przed drawami.

As played na turnie masz mocnego drawa wiec call jest ok

Odpowiedz
Cytat
rusher88

Siema.

Jesli ten gosc potrafi sporo foldowac va 3bety, to ja OOP lubie 3betowac, tym bardziej ze to nie jest gracz, na ktorego moge sobie czesto c/r / sth grac, bo on nie cbetuje za duzo.

Akurat kiedy callujesz, to wypada Ci jeden z wg mnie gorszych boardow + jesli on cbetuje praktycznie PSB, to raczej robi to for vaue/protection.

Poza tym, jesli sadzisz ze ktos cbetuje duzo air, a sam nie masz made, ani za wiele outow + jestes OOP, to rozwazaj c/r a nie c/c. Ciezko Ci bedzie grac reke od turna po prostu.

Odpowiedz
Cytat