Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

AKs NL2

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
242 Wyświetlenia
aleasy77

Ponownie to ****** AKs (po dzisiejszych rozdaniach, chyba będziecie wiedzieli czego nie lubię tej ręki). A więc open nie muszę tłumaczyć dostaje dziwny 3bet od fisha (oznaczony gracz) więc 4betuje i dostaję call. Na flopie trafiam tripsa asów. W 4betowanej puli z takim układem spokojnie można się stackować na fisha, pokazuje on A6s i dzieje się to co przeczuwałem... split. Ja to mam szczęście. Już mi się nie chce grać po tym rozdaniu kontunować dzisiaj, bo widzę, że dzisiaj nie będzie profitu po tym co się dzieje. Ale zapytam się was czy podobnie to rozgrywacie?
http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/21118968_433AD837E0

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
ONKAM

Prawdę mówiąc, nie wiem czy dział oceny rozdań to najlepsze miejsce do oceny tego typu rozdań.

Odpowiedz
Cytat
adifanstal

Dokładnie jak ONKAM mówi. Wrzucasz na forum w większości ręce monster, które przegrywasz i okraszasz to zmyślnym opisem ruska. Moim zdaniem wiesz jak rozgrywać te ręce, a jak chcesz się wyżalić to jest dział od bad beatów...

Odpowiedz
Cytat
aleasy77 Autor wątku
aleasy77

Nie wrzucam samych monsterów tylko tutaj, ale wolałem wrzucić wszystkie ręce z dzisiaj co były większe akcje, żeby sprawdzić co nie tak jest. Masz tu w rozdaniu tym napisane, że to Rusek jest? To może rozdanie nie potrzebnie wzrzuciłem, ale reszta wydaje mi się, że nie są takie oczywiste jeśli chodzi o dzisiejszy dzień, musicie jak zwykle coś wymyśleć...

Odpowiedz
Cytat
KrzNow

Muszę się zgodzić z resztą.
Co do samego rozdania - rozegrane idealnie

Odpowiedz
Cytat
Nathaniel886

Dobrze rozegrane, co miałbyś niby innego zrobić, jakieś słabe calle? Zwłaszcza na flopie.

Odpowiedz
Cytat