Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

AKs

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
143 Wyświetlenia
ZuberO

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.05/$0.1 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]BU$11.51:///////;SB (Hero)$12.31:///////;BB$9.85:///////;MP2$13.60:///////;MP3$16.33:///////;CO$10.00:///////;[/tg]

Preflop: Hero is SB with K:s, A:s.
MP2 raises to $0.20, 2 folds, BU raises to $0.70, Hero raises to $2.10, 2 folds, BU raises to $3.90, Hero calls $1.80.

Flop: ($8.1) 6:s, 9:c, 2:d (2 players)
Hero checks, BU bets $3.60, Hero folds, BU gets uncalled bet back.

Final Pot: $8.1.
Witam statsy przeciwnika to:
1 :Name/Hands/WTSD/WSD
2 :VP/PRF/Call any prf raise/WSDWRR/WSD%after call
3 :TotalAfq/Fafq/Tafq/Rafq
4 : at to steal/fold to steal/3bet steal

Typek wygląda na gracza który gra dość ciasno dlatego zdecydowałem się na call z założeniem , że jeśli coś wpadnie to będę grał dalej.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
sammyABG

pytanie kim jest MP2, bo jeśli jest jakimś fishem, i BU go izoluje to Twój 4bet jest ok, ale jeśli jest jakimś oganiającym graczem, to BU gra 3bet z dość mocnym rangem(tylko 5%3bet ma) i ja wtedy gram tylko call.

Patrząc na to, że dostałeś 5beta od murka 12/5 to folduje pre flop, bo on chce iść na stacki i nie ma opcji, aby miał gorzej niż QQ+, choć ja mu daję KK+ tutaj. Call jest wg mnie bez sensu, bo jeśli trafisz na flopie A lub K to i tak nie dostaniesz value od QQ, które jest najsłabszą możliwą ręką u niego.

Odpowiedz
Cytat

jaki on ma mniej więcej range i jak gra na BU ? jakieś tendencje wcześniejsze akcje ?

Ogólnie to call 4 beta mega slaby a już bardzo słaby jesli masz plan a zrobie calla może trafie.

Koleś jest fishem grasz tutaj fold albo stack off ale nigdy nie call bez historii

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

yo

na tak duzego nita ja tutaj nie 4betuje, jego range juz po 3becie jest na pewno bardzo tight i chce go trzymac jak najszerzej dlatego wole flat pre zamiast 4beta
asplayed
fold po 5becie bo on tam zawsze ma top toprange i nawet trafiajac Kxx czy Axx board nie mozemy byc pewni wygranej a biorac pod uwage fakt, ze trafimy taki board po prostu zbyt rzadko to callowanie tutaj pre na 100bb pod TP jest po prostu ev-

pozdro

Odpowiedz
Cytat