Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

AKs

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
146 Wyświetlenia

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.05/$0.1 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]MP2$10.00:///////;MP3$10.47:///////;CO (Hero)$13.57:///////;BU$10.00:///////;SB$10.02:///////;BB$18.43:///////;[/tg]

Preflop: Hero is CO with A:c, K:c.
2 folds, Hero raises to $0.35, BU calls $0.35, SB calls $0.30, BB calls $0.25.

Flop: ($1.4) 3:d, 4:c, A:d (4 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $1.00, BU calls $1.00, SB folds, BB folds.

Turn: ($3.4) T:h (2 players)
Hero checks, BU bets $1.90, Hero calls $1.90.

River: ($7.2) 8:h (2 players)

Final Pot: $7.2.

Ręka raczej standardowa, a ja potrafię się przy niej pogubić.

Przeciwnik : 25/21/2 FtCB: 2/5, FtCBT: 1/2, 3B: 10%, WTS: 44%, W$SD: 64%

Na flopie value od FD i gorszych asów, podbicie do 1.2$ ze względu na multiway pot.
Na turnie spada blank dlatego wydaje mi się, że lepiej barrelować. Ma duży WTS i może tutaj sprawdzić nas z gorszymi asami i jakimiś mocniejszymi FD. Możemy też zagrać check aby skontrolować pulę ale wtedy dajemy mu darmową kartę i inicjatywę. Myślę, że bet do 3$ będzie w początku.
River na flushu x/f na innej karcie x/c. Zgadza się? Jeżeli mielibyśmy do czynienia z graczem bardziej pasywnym po flopie to na T lepiej grać check? W tym spocie jest większa szansa na sety ze względu na multiway pot. Czy na T barrelować karty kompletujące FD? Wydaję mi się, że nie ze względu na jego WTS

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
kNoq001

siema

nie wiem jaka to probka ale zapewne niemiarodajna bo longrunnowo nie bedzie gral z takim wtsd i w$sd
na turnie na tym T po prostu betuje bo wciaz mamy kase od AJ AQ czy jakis broadway z , grajac tutaj check oop pakujesz sie w zgadywanke gdy on betuje + dajesz mu freecard
na blankowych riverach najczesciej gram thin vbeta, na flushowych takze mozna probowac blockbetowac bo Aj czy AQ wciaz pewnie calluja vs niski sizing

pozdro

Odpowiedz
Cytat