Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

AKs

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
102 Wyświetlenia

Boss, $0.12/$0.25 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

BTN: $24.63 (98.5 bb)
Hero (SB): $44.23 (176.9 bb)
BB: $28.31 (113.2 bb)
UTG: $4.93 (19.7 bb)
MP: $42.94 (171.8 bb)
CO: $25.83 (103.3 bb)

Preflop: Hero is SB with A K
UTG folds, MP calls $0.25, 2 folds, Hero raises to $1.50, BB calls $1.25, MP calls $1.25

Flop: ($4.50) 6 5 9 (3 players)
Hero checks, BB bets $3.37, MP folds, Hero calls $3.37

Turn: ($11.24) 2 (2 players)
Hero checks, BB bets $8.43, Hero folds

BB: VPIP 24, PFR 20, ft3b 50, call steal 19, AF 2.4, hands: 1100.

Sizing wysoki bo MP był dużym fishem.

flop: nie postawiłem cb bo nie chciałem dostać raise, a fish jakby został a trafiłbym, to i tak by się wypłacił.

T; widzę easy fold bo mogłem liczyć tylko na flush.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
gruchacz
Oldschool Grinder

Nie wiem czemu nie cbetujesz tego flopa... Masz masę equity, foldujesz lepsze ręce u rega (22-44, 77, 88), często zostajesz w HU z fishem ze świetną ręką. Dla mnie bez statów (musiałbym zobaczyć popupa rega) to jest bet/f na rega (wstukaj sobie jego raising range i nie będziesz miał shipa ani calla) a na fishe bet/ship (na fishe masz 9outow do flusha i 6 oc + on moze wrzucic tam jakiegos zdominowanego przez ciebie fd). Jeżeli reg jest aggro to grałbym bet/c na niego również, aczkolwiek to już jest close i zależy od tego jak widzimy jego range.

To sum up:
bet/f jeśli reg gra raise (chyba że jest overaggro to bet/ship), bet/ship na donka.

Odpowiedz
Cytat
Jeeex
Oldschool Grinder

Siema

Napisane przez gruchacz
Nie wiem czemu nie cbetujesz tego flopa... Masz masę equity, foldujesz lepsze ręce u rega (22-44, 77, 88), często zostajesz w HU z fishem ze świetną ręką. Dla mnie bez statów (musiałbym zobaczyć popupa rega) to jest bet/f na rega (wstukaj sobie jego raising range i nie będziesz miał shipa ani calla) a na fishe bet/ship (na fishe masz 9outow do flusha i 6 oc + on moze wrzucic tam jakiegos zdominowanego przez ciebie fd). Jeżeli reg jest aggro to grałbym bet/c na niego również, aczkolwiek to już jest close i zależy od tego jak widzimy jego range.

To sum up:
bet/f jeśli reg gra raise (chyba że jest overaggro to bet/ship), bet/ship na donka.

Pozostaje mi napisac po raz kolejny +1.
Zgadzam sie praktycznie ze wszystkim i cokolwiek dopisze to bedzie sie pokrywalo z tym :P
Jedynie powiem ze na rega ja to folduje praktycznie zawsze, bo on ma jeszcze za soba fisha, wiec nawet drawy moze tutaj grac pasywnie + ofc nigdy nie bluffuje.

Odpowiedz
Cytat