Party No-Limit Hold'em, $0.04 BB (6 handed) - Party Converter Tool from http://flopturnriver.com/
CO ($4.45)
MP ($6.53)
SB ($5)
UTG ($5)
Button ($0.96)
Hero (BB) ($5.27)
Preflop: Hero is BB with K
, A
UTG raises $0.12, MP raises $0.28, 2 folds, SB calls $0.26, Hero raises $1.14, 1 fold, MP calls $0.90, 1 fold
Flop: ($2.76) 4
, K
, Q
(2 players)
Hero bets $1.38, MP raises $3.96, Hero raises $2.71 (All-In), MP calls $0.13
Turn: ($10.94) J
(2 players, 1 all-in)
River: ($10.94) 9
(2 players, 1 all-in)
Total pot: $10.94
Results below:
Spoiler
Hero had K
, A
(one pair, Kings).
MP had Q
, Q
(three of a kind, Queens).
Outcome: MP won $10.40
Przeciwnik 25 handsow 17 limp stąd wnioskuje, że raczej rekreacyjny.
Preflop: Zastanawiałem się chwile co grać ostatecznie zdecydowałem się na 4bet jestem na lekkim deepie i mega nie lubię sytuacyji UTG, MP vs blind z AK, bo ciężko się taką rekę rozgrywa. Myślę, że przeciwnik stackuje KK,AA stąd typuje go na jakieś AK, AQ, może AJ, QQ, JJ, TT, JTs, KJs
Flop: Tutaj pytanie jaki sizing ? Z reguły często uderzam 1/2 pota, ale z drugiej strony to raczej błąd vs gość, który jest trochę słabszym graczem raise wygląda mocno i pewnie na każdego regsa bym zrzucał, ale właściwie bije mnie KQ, QQ i powiedzmy 44, ale wątpię, że gra je przez 3bet MP vs UTG i następnie call do 4beta.
Jak widzicie jego range na flopie ? Myślę, że jednak trochę zbyt mocno sugerowałem się tymi limpami i tym, że gość wygląda na rekreacyjnego (na rega easy fold). Cięzko mi określić jego range i może lepszy byłby jednak fold też biorąc pod uwagę stacki, gdybym był na 100 bb sytuacja byłaby łatwiejsza ?