Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

AK nl5

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
127 Wyświetlenia
popek876

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.02/$0.05 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:

[tg]CO$5.00:///////;BU$5.29:///////;SB (Hero)$6.13:///////;BB$6.86:///////;MP2$5.20:///////;MP3$5.00:///////;[/tg]

Preflop: Hero is SB with A:s, K:h.
2 folds, CO raises to $0.15, BU folds, Hero raises to $0.50, BB calls $0.45, CO calls $0.35.

Flop: ($1.5) 8:d, Q:c, J:s (3 players)
Hero checks, BB bets $0.55, CO folds, Hero calls $0.55.

Turn: ($2.6) 6:d (2 players)
Hero checks, BB bets $0.95, Hero calls $0.95.

River: ($4.5) T:d (2 players)
Hero bets $4.13, BB calls $4.13.

Final Pot: $12.76.

Results follow:

Hero shows a straight, ace high(As Kh).

BB shows a straight, king high(Ks 9h).

Hero wins with a straight, ace high(As Kh).

Mialem na niego 50 rak staty vpip/pfr 55/22
Co do rozdania nie wiedzialem czy cbet czy nie, pozniej call na flop i turn wydaje mi sie dobry i na koniec AI wydaje mi sie najlepszym rozwiazaniem.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
waski33

pre fajnie. trochę mocniejszy 3b bo OOP grasz. jak dla mnie to gracz to fishek, więc nie cbetowałbym tego flopa, bo jegoi nie wyrzucisz z Jx Qx GS itp. więc check jest okey. call na F jest moim zdaniem nie jest najgorszy, ale na pewno też nie jest najlepszy. twoje oddsy to 3,7:1, więc jeżlei masz czyste 10 outów to spoko, ale zawsze na takim boardzie odjął ze 2 outy, więc luz. na T to samo no i na riverze push nie jest dobry, bo nie masz tyle value, bo on mógl tutaj grać z Qx i raczej call byś nie dostał za takim shipem, więc jak dla mnie to bardziej w granicach 1/3 puli. tutaj akurat dostałeś call ;p

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

czesc

ten call flop i call turn to takie mocno na pograniczu, nie mozesz byc pewien czy outy na K/A sa czyste bo maja na pewno reverse implied oddsy, o ile call flop jeszcze przejdzie to na turnie najczesciej musimy muckowac, potrzebujemy 20% i tyle dopiero mamy jak policzymy sobie wszystkie outy

asplayed
river uzalezniam mocno od przeciwnika, jak sadze,z e jest zdolny callnac z twopair na takim baordzie shipa to ok ale bez info wole raczej jakis nizszy sizing aby isc po pewne value

pozdro

Odpowiedz
Cytat