Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

ak nl,5

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
129 Wyświetlenia
xxx494

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.02/$0.05 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]CO (Hero)$5.61:///////;BU$5.54:///////;SB$4.29:///////;BB$1.11:///////;MP2$5.00:///////;MP3$5.54:///////;[/tg]

Preflop: Hero is CO with A:c, K:s.
2 folds, Hero raises to $0.20, BU folds, SB raises to $0.40, BB folds, Hero raises to $1.20, SB calls $0.80.

Flop: ($2.45) J:h, J:c, 2:h (2 players)
SB checks, Hero checks.

Turn: ($2.45) 6:s (2 players)
SB checks, Hero checks.

River: ($2.45) Q:h (2 players)
SB checks, Hero bets $2.00, SB calls $2.00.

Final Pot: $6.45.

PREFLOP - standard
flop - bałem się że gosciu zagra check/raise
turn - nic nie złapałem zaczekałem nie widziełem się w tym rozdaniu
tiver - po checku goscia chciałem reprezentować tą Q i zablefowałem DOBRZE?

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
muckinfella

Hey

Polecam Ci zainteresowac sie tematyka sizingu 4betu preflop- oprocz artykulow, poruszamy ten temat czesto na treningach teorii i filmach.

As played, check river > bet river-> on z ręką typu 99 i tak pewnie nie odpusci po tym, jak czekales na F i T a dodatkowo weszlo AQ/KQ czyli range, ktory biles na F i T.

POzdr

Odpowiedz
Cytat
riczmen

Cześć

Muckinfella czy cbet dla blefu na turnie 2/3 puli byłby błędem po zagraniu 4betu preflop? Często tak gram i zgarniam pule na flopie. Nie wiem czy dobrze robie. Robiąc 4bet preflop daję do wiadomości że mam QQ+ Ak więc jeśli nie ma Jx , 22 powinien odpuścić, a mój 4bet pre sprawdzają głównie pp. Kolejne streety check/fold w zależności jak się będzie przeciwnik zachowywał.

Choć ja bym w tej sytuacji zagrał rise/call preflop

Odpowiedz
Cytat
muckinfella

Sporo zalezy od gracza- na niektorych mozesz cbetowac @ 4b pot praktycznie zawsze, rowniez z air natomiast na niektorych takie zagranie bedzie mniej dochodowe jesli np. oni sa station albo lepszymi regami. Problem na tym flpoie jest taki, ze jest mega-dry i jesli on ma 88, moze Cie jeszcze raz sprawdzic.

pozdr

Odpowiedz
Cytat