Poker Stars, $0.50/$1 No Limit Hold'em Cash, 4 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
BTN: $50.44 (50.4 bb)
Hero (SB): $141.75 (141.8 bb)
BB: $101.50 (101.5 bb)
CO: $100 (100 bb)
Preflop: Hero is SB with J
A![]()
CO raises to $3, BTN folds, Hero calls $2.50, BB folds
Flop: ($7) T
A
J
(2 players)
Hero checks, CO bets $4, Hero raises to $12, CO calls $8
Turn: ($31) 7
(2 players)
Hero bets $21, CO raises to $85 and is all-in, Hero calls $64
River: ($201) 8
(2 players, 1 is all-in)

gosc to reg, a moje rozegranie wyglada na mocno kiepskie.
pre call na SB to slaba opcja ale 3b wydaje sie jeszcze slabszy bo on wszystko gorsze folduje i zostaja same lepsze. na BB mam goscia z malym sqz wiec zagralem call w drodze wyjatku co jednak rzadko mi sie zdarza ale tutaj chyba jest uzasadnione.
gram ch/r oczywiscie po value chociaz zastanawialem sie tez nad donkiem. uznalem jednak ze przy takim CB F on na pewno bedzie cbetowal A-high board. donk bylby dobry gdybym wiedzial ze on go raisnie i donk/shove byloby fajne wtedy bo on moglby mnie stawiac na drawy i callnac nawet AK czy AQ, ale nie bylem pewien czy by raisowal a chcialem zeby zaplacil jak najwiecej za turn wiec uznalem ze ch/r to bardziej pewny sposob na budowanie puli.
turn to kontynuacja no ale na jego shove to mam fold chyba. podczas gry nie zdazylem wyobrazic sobie ze jestem tak super z tylu. potrzebuje 32%, tutaj sytuacja wyjsciowa vs same nutsy:
Stół: A♦J♦T♠ 7♣
Equity Wygrana Podział
MP2 8.55% 8.55% 0.00% { AsJs }
MP3 91.45% 91.45% 0.00% { AA, JJ-TT, KQs, 98s, KQo }
musialbym mu dodac tam naprawde sporo zeby wyszlo mi to 32% np:
Stół: A♦J♦T♠ 7♣
Equity Wygrana Podział
MP2 30.08% 30.08% 0.00% { AsJs }
MP3 69.92% 69.92% 0.00% { AA, JJ-TT, AKs, KQs, JTs, 98s, QdTd, KQo, JTo }
a nie mam pewnosci ze on AK wrzuca, wtedy wyglada to jeszcze gorzej.
w kazdym razie to moja analiza, moze widzicie cos wiecej? moze daje mu zbyt waski range? moze zupelnie inne rozegranie byloby tu lepsze? dzieki za pomoc.