Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

AJo

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
270 Wyświetlenia
KrzNow
PokerStrategist

http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/20718362_8554B99FBC

istny horror spot

co bb mi tu repuje?? QT, KT, TT... J9? JT? AT? missed fd??? dobry fold?? kiedy mogę to callować??
przeciwnik unknown

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
aleasy77
PokerStrategist

Na flopie przebiłbym więcej (tak z 75 centów) i większy nieco bet na turnie, ponieważ nie często nutsowy brodway utrzymuje się do rivera (wiem to z własnego doświadczenia).
Te ręce, które wymieniłeś mógł sprawdzić z BB, ponieważ TT, QQ, KK 3betują preflop, a na flopie to napewno powinny się stackować (zbyt niebezpieczny board, żeby slowplay'ować seta). J9 też raczej będzie się stackować wcześniej. Zastanawiam się czy ma tutaj QT, KT, które mogło tak zagrać, ale z drugiej strony ten jego all in na river (jak ja to nazywam "z dupy") na to nie wygląda (z fullem napewno tak by nie betował dziwnie). AT powinien zrzucić na flopie po Twoim raise, JT może tak sprawdzać jeśli przeciwnik nie potrafi zrzucić open ended (dla mnie ta ręka jest najbardziej prawdopodobna u niego). Sam bym to sprawdził, bo nie zawsze będzie miał fulla przeciwnik.

Odpowiedz
Cytat
Pawez0
Oldschool Grinder

Flop jego donk bet nie jest za silny ja daje mu 2x strzelic na turnie jesli nie zrobi sie board zły to raisuje turn bardzo wysoko zeby river wsunać lub nie wiele do tego brakowalo. A tak jak zagrales to jesli wiedziałbym że to fish to calluje napewno ;) Wyżej raise flop nie jakis gay raise bo boisz sie zeby nie zrzucił cos okolo 1.05.

Odpowiedz
Cytat