Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

AA NL5

7 Posty
5 Użytkownicy
1 Reakcje
593 Wyświetlenia
119610

https://www.boomplayer.com/25878249_CCEEEF86A2
staty przeciwnika standardowe, raczej reg

Spoiler

na river powinna być zrzuta tylko kliknąłem na w$sd gdzie miał 0 i popatrzyłem nie na to co trzeba i dlatego callnałem (myślałem, że na 14 showdownów miał wygrane 0, a typek widział tylko 1 showdown i go przegrał. Źle popatrzyłem ;()

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
EmiyaKiritsugu

x/f river, nie bijesz tu nic, a przeciwink ma ogrom valuebetów z swoimi fullami/stritami czy nawet tripsami.

Odpowiedz
Cytat
taczkadrzewa

serwus
ja bym zagrał tak samo, ale river bym nie sprawdził, za dużo tego tam może mieć, a pula 8$ trochę mała na te dwa Asy.

Odpowiedz
Cytat
119610 Autor wątku
119610

No też miałem foldować, ale zaszła mała pomyłka (patrz spoiler)

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Preflop: U mnie standardem jest tutaj około 4,5x raise, minimum 4x ponieważ nie zmienia to najprawdopodobniej rangu przeciwników a chcę budować jak największą pulę już od preflopa.

Flop: Flop dosyć mocno trafia w pockety przeciwników - JJ, TT, 88. Wydaje mi się, że nie możemy tutaj cbetować (na calling range jesteśmy behind lub bardzo lekko ahead) więc decyduje się na check/call w celu kontroli puli. Sądzicie, że cbet jest tutaj lepszy?

Turn: As played gram check/fold.

River: As played gram check/fold. Nawet gdyby miał te 0% W$SD i tak nie calluje bo staty to jedna a board i sytuacje coś innego.

Odpowiedz
Cytat
Trener
weirdcreep

Zadaj sobie zawsze pytanie: Jaki blef chciałbym tutaj zobaczyć?
Zeby ten call był EV+, to gość musiałby zamienić chyba wszystkie Jx i Tx w blef, a naprawdę cięzko mi to sobie wyobrazić :)

Odpowiedz
Cytat
119610 Autor wątku
119610

No sprawdzenie na river było błędem, ale tak jak już pisałem zaszła pomyłka. Miał wt$d na poziomie 0 i sprawdziłem w pop upie na ile sytuacji i źle popatrzyłem. Myślałem, że na 13 showdownów wygrał zero razy, a to był tylko 1 showdown

Odpowiedz
Cytat