Gościu nieznany, preflop i flopa nie ma co rozpisywać. Na turnie nieco zagwozdka, bo tak betuję znowu (tym razem z nut flush), dostaję check-raise postanowiłem to sprawdzić. River czekam, po jego check, bo nie widzę gorszych rąk żeby sprawdzały mój bet. Po tym co pokazał trochę się zdenerwowałem (po Rusku można się w sumie było tego spodziewać). Jak wy tutaj to byście rozegrali?
https://www.boomplayer.com/22574017_05CCD4363D
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Dyskusja o rozdaniach
4
Użytkownicy
0
Reakcje
247
Wyświetlenia
3 odpowiedzi
NH
T: X/R w 3betpocie flush wchodzi co prawda sam masz As wiec on ma mniej flushow, a wiecej setow i KK-QQ, easy call.
R: sam sie zlapalem na tym, ze x/R turn ale prawie zawsze jak ktos gra X/R i nie ma mocno to gra X river, gdyby mial flusha to prawie zawsze gralby ci bet river, wiec mysle ze masz tam Value beta, bezpieczny X tez nie jest zly.
Grałbym tak samo.
T: call raisa jak najbardziej ok.
R: grałbym x, żeby nie dostać raisa. Do tego moge zobaczyć SD i dowiedzieć się z czym taką dziwną linię zagrał.
Szkoda, że z takimi graczami często się przegrywa, aż czasem by się chciało, żeby pasowali oni choć trochę (tak wiem, że na nich się zarabia, ale jak zły run to wszystko zabiorą i uciekną za stołu jeszcze).