Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Aa Nl5

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
150 Wyświetlenia
EPiC88

Witam.

Known players:
[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;BB$4,33:29/69/21/1,0/35/40/0/50;Hero$6,16:///////;[/tg]
0,02/0,05 No-Limit Hold'em (5 handed)
Hand recorder used for this poker hand: Elephant.Base 0.99 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is MP3 with A♠, A♦
Hero raises to $0,17, 3 folds, BB calls $0,12.

Flop: ($0,36) Q♣, T♣, 5♣ (2 players)
BB bets $0,05, Hero calls $0,05.

Turn: ($0,46) 2♥ (2 players)
BB bets $0,46, Hero calls $0,46.

River: ($1,38) 6♥ (2 players)
BB bets $0,05, Hero calls $0,05.

Final Pot: $1,48

Spoiler

Results follow (highlight to see): Hero shows (As Ad) BB shows dwie pary, damy i dwójki (Qs 2s) BB wins with dwie pary, damy i dwójki (Qs 2s)

Koleś jest nie do wyrzucania z puli jeśli coś trafił. Easy fold na turnie?

3 odpowiedzi

Ja tu na pewno raisuje flop. Zagranie za 0.05$ traktuj jako check. Nie chcesz mu dawac darmowej karty bo kazdy refl zabij Ci akcje. Bylby to wedlug mnie raise/fold mimo wszystko bo czesto fishe graja geybety z nutsami.

As played calluje turn i raisuje river chcac calla od Qx (oczywiscie jest to raise/fold). Wyglada mi to na jakies Qx. Badajacy sytuacje geybet na flopie, skoro nie raisowales gosc uwaza ze ma najlepsza reke wiec betuje w pule ale wobec twojego calla znow zwalnia na river. ( nie patrzylem na spoiler wiec zaraz sie dowiem czy trafnie ocenilem :P )

kNoq001

Napisane przez mu0dy
Ja tu na pewno raisuje flop. Zagranie za 0.05$ traktuj jako check. Nie chcesz mu dawac darmowej karty bo kazdy refl zabij Ci akcje. Bylby to wedlug mnie raise/fold mimo wszystko bo czesto fishe graja geybety z nutsami.

As played calluje turn i raisuje river chcac calla od Qx (oczywiscie jest to raise/fold). Wyglada mi to na jakies Qx. Badajacy sytuacje geybet na flopie, skoro nie raisowales gosc uwaza ze ma najlepsza reke wiec betuje w pule ale wobec twojego calla znow zwalnia na river. ( nie patrzylem na spoiler wiec zaraz sie dowiem czy trafnie ocenilem :P )

zgadzam sie
raise flop, masz tam mase value od drawow/Qx
i nawet raise/shove nie bedzie zly w tym spocie na takiego fiszaka bo on moze wrzucac Qx/A:c

asplayed
call turn
raise/fold river po value od Qx

EPiC88 Autor wątku
EPiC88

no tak teraz sobie to dokładnie przejrzałem i macie zdecydowanie racje. Mój call na flopie był bezsensu. Dzięki za ocenę!

pozdrawiam