Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Aa Nl4

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
146 Wyświetlenia
krzychummmm

PartyGaming - $0.04 NL (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3

CO: $2.03
BTN: $4.00
Hero (SB): $4.24
BB: $4.32
UTG: $3.98
MP: $1.96

Hero posts SB $0.02, BB posts BB $0.04

Pre Flop: ($0.06) Hero has A♣ A♦

fold, MP calls $0.04, fold, fold, Hero raises to $0.20, fold, MP calls $0.16

Flop: ($0.44, 2 players) 3♠ 8♠ A♠
Hero bets $0.31, MP calls $0.31

Turn: ($1.06, 2 players) T♠
Hero bets $0.50, MP raises to $1.45 and is all-in, Hero calls $0.95

River: ($3.96, 2 players) J♣

Na unka
Źle zagrałem na flopie zepsułem, jedyne rozsądne zagranie to większy sizing, od razu walnąć AI?

Spoiler

miał kolor już na flopie do króla więc wiedział już na flopie że wygra, mnie tylko ratował full

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
JuelzWicco

Pre std
Na flopie to jest imo bet do 40 centów i call jego ewentualnego raise , bo on tam będzie wrzucał inne ax , A z wysokim :spade: , sety itp

Jeśli zagrał tylko call a na turnie spada :spade: to zdecydowanie check/fold albo check/call jeśli da Ci dobrą cenę na gonienie full house , po twoim becie comintujesz się praktycznie do puli , betujesz nisko tak jak tutaj i on może Cię wyblefować + nie bijesz nic

"Źle zagrałem na flopie zepsułem, jedyne rozsądne zagranie to większy sizing, od razu walnąć AI?"

Takie myślenie wynika imo z tego że nie możesz przeżyć przegrania rozdania mając asy , donk trafił trudno , check/fold na turnie i grasz dalej

Odpowiedz
Cytat
jarrekz

Napisane przez JuelzWicco
Pre std
Na flopie to jest imo bet do 40 centów i call jego ewentualnego raise , bo on tam będzie wrzucał inne ax , A z wysokim :spade: , sety itp

Jeśli zagrał tylko call a na turnie spada :spade: to zdecydowanie check/fold albo check/call jeśli da Ci dobrą cenę na gonienie full house , po twoim becie comintujesz się praktycznie do puli , betujesz nisko tak jak tutaj i on może Cię wyblefować + nie bijesz nic

"Źle zagrałem na flopie zepsułem, jedyne rozsądne zagranie to większy sizing, od razu walnąć AI?"

Takie myślenie wynika imo z tego że nie możesz przeżyć przegrania rozdania mając asy , donk trafił trudno , check/fold na turnie i grasz dalej

+1, zgadzam sie ze wszystkim co napisl JuelzWicco. Nie bede sie powtarzal:P

pozdro

Odpowiedz
Cytat