Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

AA Nl25

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
90 Wyświetlenia
ruuds

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.1/$0.25 No-Limit Hold'em (5 handed)

Known players:
[tg]BU$38.93:///////;SB (Hero)$30.73:///////;BB$25.00:///////;MP3$18.70:///////;CO$23.99:///////;[/tg]

Preflop: Hero is SB with A:h, A:c.
MP3 raises to $0.75, CO raises to $2.25, BU folds, Hero calls $2.15, 2 folds, MP3 folds.

Flop: ($5.5) T:s, T:d, Q:s (2 players)
Hero checks, CO bets $2.50, Hero raises to $7.00, CO calls $4.50.

Turn: ($19.5) Q:d (2 players)
Hero checks, CO bets $7.50, Hero folds, CO gets uncalled bet back.

Final Pot: $19.5.

Witam. Na gracza mała próbka, ok 750 rąk.
Preflop callnąłem, bo na MP fish siedział i chciałem go wpuścić do rozdania. Mimo wszystko nie wiem co jest lepsze tutaj.
Na flopie gram z intencją X/R, on wali 100% c betów i ściągam value od KK/KQ/AQ/KJ.
Turn najgorsza karta i chyba jedyna opcja to X/f? z drugiej strony on ma niski W$SD, więc nie wiem sam już. Uznałem, że KK i KJ value mi już nie dadzą więc X/F zagrałem.
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
Tomcis23

Ja tu raczej 4betuje gdyż:
- fisha którą chcesz wpuścić do rozdania niekoniecznie będzie już taka chętna gdy pula jest 3betowana
- jak fisha callnie to robi ci sie mutliway. Ja osobiście z premium hand wole grać heads up
- raiser ma 0% fold to 4 bet
- gram bez pozycji.

as played na F i T gram identycznie. Na T spada najgorsza z możliwych kart i niestety sie poddaje nawet na takiego typa

Odpowiedz
Cytat
zdrojek24

siemanko.

Lepszy będzie 4bet niż granie tu OOP w multiwayu.
Sądzę że fish jeśli ma callować 3beta, to i 4beta przeważnie. Natomiast CO nie foldował póki co do 4betów, więc jak najbardziej budujemy pulę od razu.
Na flopie raise jest ok, natomiast turn spada bardzo słaby i nie sądzę by on betował tam jakikolwiek draw, oraz coś w stylu JJ,KK. Ciężko spodziewać się czegoś oprócz Tx,Qx.

pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat