Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Aa Nl20

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
125 Wyświetlenia
timeislife

$0.10/$0.20 No Limit Holdem
OnGame
3 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
BTN acevka11 ($19.91)
SB Hero ($19.50)
BB Sp_doz ($41.40)

Pre-Flop: ($0.30, 3 players) Hero is SB
acevka11 folds, Hero raises to $1, Sp_doz calls $0.80

Flop: ($2, 2 players)
Hero checks, Sp_doz bets $1, Hero calls $1

Turn: ($4, 2 players)
Hero checks, Sp_doz bets $2, Hero calls $2

River: ($8, 2 players)
Hero checks, Sp_doz bets $8, Hero folds

Final Pot: $8

Sp_doz wins $15.60 (net +$3.60)

Hero collects $0.10 (net -$4.00)

Przeciwnik w zasadzie unknown. Po tym co widziałem wygląda na loose-passive coś ok 22/10/1 po 35 rękach. Żadnych readów nie posiadałem.

3 odpowiedzi
Teges

Jeżeli odpuszczasz cbet, to nie wiem po co call turn, jesli uważasz, ze ma fdraw, to betujesz flop, jesli uważasz, ze ma K, to pas turn... Rwónie dobrze, może miec air, bo Ty nie nie pokazałeś w tej rozgrywce, jak dla mnie bet\fold flop :), maks to bet\call, ale na turnie masz juz c\f.

Bet/fold, bet/fold, c/f -> albo ma flusha albo Kx - jakoś rzadko tu widzę QT, w większości przypadków jesteś tu imo pobity.

Ninjai

Napisane przez Teges
Jeżeli odpuszczasz cbet, to nie wiem po co call turn, jesli uważasz, ze ma fdraw, to betujesz flop, jesli uważasz, ze ma K, to pas turn... Rwónie dobrze, może miec air, bo Ty nie nie pokazałeś w tej rozgrywce, jak dla mnie bet\fold flop :), maks to bet\call, ale na turnie masz juz c\f.

#This
Bet flop, jak raisuje, to trudno, spasuj albo calluj i graj dalej, to zalezy od przeciwnika. Ale grajac check to przeciez zapraszasz go do blefowania, a nie wiesz, czy blefuje, czy cie valuetownuje. Na dodatek masz jeszcze outy.